29. april 2021

Kent M. til SIF-fans: Bliv hjemme fra Fredericia

Søndag spiller SIF i Fredericia, og SIF-direktør Kent Madsen beder fansene om at overholde protokollerne og blive hjemme. Køb i stedet billet til Esbjerg-kampen på JYSK park.

Fodbolden er i gang med en gradvis genåbning, og der må atter komme tilskuere ind til kampene. En af forudsætningerne er dog, at der ikke er fans fra udeholdet til kampene.

Søndag spiller SIF sin første udekamp efter at der igen er åbnet for tilskuere. FC Fredericia tager imod på Monjasa Park.

Inden kampen beder SIF-direktør Kent Madsen SIF’s tilhængere til at blive hjemme.

– Jeg ved, det kan være fristende. SIF har før haft gode oplevelser i Fredericia, både i pokal-turneringen og 1. division, og her har vi haft flot støtte af fansene. Det går desværre ikke denne gang. Vi skal for alt i verden vise, at vi kan overholde protokollerne og dermed afvikle fodboldkampe uden at sprede corona-smitte, så vi kan blive ved med at have tilskuere til kampene i resten af sæsonen, siger Kent Madsen.

Han opfordrer i stedet SIF-fansene til at rette fokus mod Esbjerg-kampen på torsdag på JYSK park.

– Der er stadig billetter i salg, men ikke mange. Så gå ind på billet.silkerborgif.com og køb din billet allerede nu, lyder opfordringen fra SIF-direktøren.

Kampen i Fredericia kan streames på Viaplay. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen