29. april 2021

U15 spillede sig i pokalkvartfinalen

Med en sejr på 3-1 over AGF er SIF’s U15-hold klar til pokalturneringens kvartfinale. Den spilles tirsdag mod IF Lyseng. 

SIF’s U15-hold spillede sig onsdag aften frem til kvartfinalen i DBU Jyllands pokalturnering ved at slå liga-kollegaerne fra AGF med 3-1 på Søholt.

– Jeg synes igen, vi leverede en fin kamp med nogle flotte mål og et overtag på chancer. Vi spillede igen med god energi og forsvarede os godt trods et nyt stopperpar. William (Pedersen) og Simon (Stüker) fra U14 deltog i kampen fra start, og de leverede begge en rigtig flot præstation, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF indledte godt og skabte tidligt et par store chancer. Banen (græsbanen på den tidligere Talent Park) gav drengene svære betingelser, men de varierede godt mellem spil gennem AGF’s kæder og lidt tidlige og mere direkte bolde.

– Når vi fik spillet forbi deres høje pres, var vi dygtige til at spille i bagrum, siger Peter Ager Kristensen.

Målene kom i 2. halvleg. Bertram Binggeli scorede efter en flot dyb bold fra Sebastian Biller. Lasse Abilgaard scorede til 2-0, da han og Marcus Ryberg kombinerede sig igennem på en omstilling, hvorefter Lasse Abildgaard scorede på en afslutning fra distancen efter fint forarbejde af Marcus Ryberg, der dermed blev noteret for endnu en assist.

I kvartfinalen møder SIF IF Lyseng ude på tirsdag, 4. maj kl. 19.00. Allerede søndag er der kamp i U15 Ligaen, hvor AC Horsens kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 11.00.

Kampen i tal:
DBU Jylland pokal, 4. runde, onsdag 28. april kl. 18.00 på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 3-1 (0-0)
Mål for SIF: Bertram Binggeli og Lasse Abildgaard (2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen