12. april 2021

U19 måtte se sig besejret af Esbjerg

Efter en god forårs-indledning med syv point i tre kampe led SIF’s U19-talenter nederlag til Esbjerg lørdag eftermiddag på JYSK park. 

Efter flotte sejre over Brøndby og FC København i de seneste to runder kom SIF’s U19-hold ned på jorden, da Esbjerg lørdag eftermiddag besøgte JYSK park. Vestjyderne tog hjem med en sejr på 3-1.

– Vi er ærgerlige over nederlaget, men må erkende at modstanderen var os overlegne, siger U19-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF kom ellers foran midt i 1. halvleg, da Nicklas Mehl spillede Marcus Baggesen fri i dybden til scoring. Esbjerg udlignede kort før pausen efter en opspilsfejl fra hjemmeholdet.

Midt i 2. halvleg kom SIF bagud  1-2 – igen efter et boldtab og en Esbjerg-omstilling. I overtiden scorede vestjyderne til 1-3 på endnu et boldtab og en omstilling.

– Jeg synes, at indsatsen var ok i dag, men med bolden ramte vi ikke noget godt niveau, og deres scoringer var alle afledt af vores manglende evner i pasningsspillet, konstaterer Jesper Mikkelsen.

Næste opgave er udekamp mod FC Midtjylland. Den spilles på lørdag kl. 13.00 (uden tilskuere) på det gamle Ikast Stadion, der i dag hedder EDC Arena.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 19. runde, lørdag 10. april kl. 12.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Esbjerg fB 1-3 (1-1)
Mål: 1-0 Marcus Baggesen (21.), 1-1 Mads Borchers (42.), 2-1 Mads Larsen (65.), 3-1 Patrick Lindholm Tjørnelund (91.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalfinalen

torsdag d. 09.05. kl. 17.00
Scroll til toppen