14. september 2020

U15: Fighterindsats udløste point

Kamp-instinktet var i orden, da SIF’s U15-drenge søndag fightede sig til point mod FC Nordsjælland.

SIF’s U15-drenge kæmpede sig til point i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, og på baggrund af det pres, SIF k om under igennem kampen, var det et godt point at få sat ind på kontoen.

– På bolden havde vi rigtigt gode sekvenser, men var i kampens helhed udfordret på kvalitet grundet et højt tempo. Vi kæmpede godt som hold, og vi må også erkende, at vi mødte et godt hold, så det var et flot point at hente, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF’erne blev trykket i bund fra start og var ikke afstemte i presset. For ofte kom drengene for sent i dueller, og for mange løb uden bold betød også lidt mangel på energi, når SIF var i boldbesiddelse.

– Drengene viste mod til at spille, men vi havde svært ved at sy os igennem FCN’s høje pres, siger Peter Ager.

Som halvlegen skred frem fik SIF flere gode momenter på bolden, og drengene fik også sat nogle rigtigt gode angreb sammen. FCN kom dog foran, men SIF kæmpede sig tilbage, da Lasse Abildgaard fik tilkendt et straffespark, som Malthe Wallin udnyttede, mens Sebastian Biller scorede fra distancen efter flot opspil centralt.

I 2. halvleg blev det en forsvarskamp for SIF, der primært var farlige på omstillinger.

– Vi var ikke modige i vores pres og fik ikke afstemt det godt nok overfor deres bredde 8’ere, konstaterer SIF-træneren.

Der er nu to uger til næste kamp, som spilles lørdag 26. september kl. 12.00 på Søholt. AaB kommer på besøg.

Kampen i tal:
U15 Liga, 4. runde, søndag 13. september kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Nordsjælland 2-2 (2-1)
Mål: 0-1 Balder Dali Andersen Magui (31.), 1-1 Malthe Wallin (35., str.), 2-1 Sebastian Biller Mikkelsen (37.), 2-2 Akwasi Dwomfour Owusu (63.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen