14. september 2020

To dage til sæsonstart på JYSK park: Køb sæsonkort

På onsdag spiller SIF sæsonens første kamp på JYSK park. Du kan stadig nå at købe sæsonkort inden.

Omkring 400 SIF-fans har allerede købt sæsonkort til den nye sæson i 1. division. Du kan også stadig nå at være med inden den første kamp på JYSK park, der spilles onsdag kl. 18.00, hvor Skive IK kommer på besøg.

Efter at myndighederne som en del af corona-åbningens fase 4 har åbnet for, at der kan komme mere end 500 tilskuere til sportsbegivenheder, har SIF fået godkendt, at der kan lukkes omkring 3.000 tilskuere ind på JYSK park.

Derfor er der nu åbnet for salg af sæsonkort fra kr. 500,- ligesom det er muligt at købe billet til kampene mod Skive onsdag og Esbjerg lørdag i SIF’s billetsystem.

SIF’s kampe vil blive afviklet med særligt fokus på sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til corona. Ud over at sidde med afstand på hvert andet sæde, er adgangsvejene adskilt, så tilskuere, der skal til forskellige sektioner, ikke blandes sammen, der er fokus på at der bliver holdt afstand ved indgange, salgsboder og toiletter, og tilskuere vil blive bedt om at komme på forskudte tidspunkter ligesom der skal afsprittes hyppigt.

Der vil ikke være adgang for gæsteholdets fans. Det er en generel forholdsregel til alle sports-begivenheder med tilskuere.

Køb dit sæsonkort her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen