21. juni 2020

Mads Emil: Havde håbet vi kunne slutte af med et brag

Mads Emil: Havde håbet vi kunne slutte af med et brag

Efter i længere tid at have været i overhængende fare for at ryge ud af Superligaen, blev det søndag eftermiddag en kendsgerning for Silkeborg IF. Det skete efter en periode, hvor SIF-mandskabet ellers havde vist en opadgående formkurve.

Efter at have gået den lange tur rundt til alle pressefolk, stillede SIF-anfører Mads Emil Madsen op til interview med SIF News, efter 2-1 nederlaget til SønderjyskE. Et nederlag som betyder, at Silkeborg IF i næste sæson skal spille i NordicBet Ligaen.

– Det er hårdt. Selvom vi har vist længe, at det så svært ud, så har vi klynget os til det håb, og klynget os til at vi kunne se, at vi blev bedre og bedre. Så vi havde håbet, at vi kunne slutte af med et brag, men det skete så ikke, så det er hårdt lige nu, fortalte en tydeligt skuffet anfører efter kampen.

SIF kom ellers foran med 1-0 på et mål af Mads Emil Madsen, men føringen blev sat over styr i anden halvleg, hvor SIF-holdet først blev reduceret til ti mand, hvorefter SønderjyskE fik scoret to gange.

– Vi spiller ikke ligeså godt, som vi har gjort i de andre kampe. Vi får ikke etableret vores spil, vi smider den for hurtigt, når vi kommer frem på deres banehalvdel. Overordnet er det fortjent, at de vinder, men det kunne dog godt have gået begge veje.

For SIF’s vedkommende resterer der nu tre kampe i 3F Superligaen, inden turen går ned i den næstbedste række. Tre kampe som skal bruges på at skabe et endnu bedre fundament for næste sæson.

– De skal vindes. Det er vores mindset. Og så skal vi blive ved med at udvikle os, og så skal vi sørge for at komme op igen med det samme, lød det fra SIF-anføreren.

Næste kamp er også mod SønderjyskE. Den spilles på lørdag i Haderslev.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen