21. juni 2020

Kent N.: Det røde kort blev afgørende

Kent N.: Det røde kort blev afgørende

“På en dag, hvor vi ikke spillede vores bedste kamp, blev det røde kort i 2. halvleg afgørende for kampens udfald,” konstaterede SIF-træner Kent Nielsen efter søndagens nederlag på 1-2 til SønderjyskE.

Det er slut i 3F Superligaen i denne omgang for Kent Nielsen og Co. Dermed har rekord-træneren og EM-helten oplevet en nedrykning som træner for første gang i karrieren. Foto: Ulla Myrhøj.

– På en dag, hvor vi ikke spillede prangende, blev det røde kort det, der gjorde udslaget. Det blev kamp-afgørende.

Sådan kogte SIF’s cheftræner Kent Nielsen de 90 minutter mod SønderjyskE søndag på JYSK park ned. Nederlaget betyder, at nedrykningen nu er definitiv, og det udløste naturligvis skuffelse hos både chefen og hans mænd.

– Ja, vi er skuffede, selv om vi godt har vidst, at sandsynligheden for at det ville ende sådan her var stor. Men vi giver os selv lov til at være skuffede i dag, men vi er også afsklarede. Vi vidste, det kunne ske, selv om jeg synes, vi har været dygtige til at fokusere på næste kamp og på at holde muligheden for overlevelse i live, sagde Kent Nielsen videre.

Nu er der tre kampe tilbage af sæsonen, som for SIF’s vedkommende er uden betydning. Det betyder dog ikke, at Kent Nielsen og Co. vil slække på indsatsen.

– Vi har på det seneste bevidst, at vi kan spille med, men på den lange bane har vi ikke været gode nok. Nu handler det om at vi får sundet os, og så retter al vores fokus på at slutte godt af. Jeg tror ikke så meget på det der med, at man allerede i den situation vi er i nu, kan begynde at indstille os spillemæssigt på næste sæson. Men vi kan skabe nogle gode resultater og levere nogle gode præstationre – og det kan vi godt tage med os ind i en ny sæson, fortsatte han.

På det personlige plan var nedrykningen karrierens første for Kent Nielsen – også det fyldte midt i skuffelsens stund. Men samtidig understregede han, at han er afklaret med det.

– Jeg er glad for at være fodboldtræner, og jeg har ingen problemer med at være træner i 1. division. Det tager jeg med, slog SIF-træneren fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen