14. januar 2020

Ny SIF-nordmand vil bidrage i begge ender

Ny SIF-nordmand vil bidrage i begge ender

Vegard Moberg er ny mand i SIF-truppen, og var allerede tirsdag i fuld gang på JYSK park.

Silkeborg IF’s nye norske midtbanespiller Vegard Moberg tjekkede mandag eftermiddag ind i Silkeborg. Den 28-årige nordmand startede straks ud med en kort træning med et par af holdkammeraterne, mens det tirsdag formiddag blev til det første fulde træningspas i de nye omgivelser på JYSK park.

– Det er meget fine faciliteter. Det er jo meget nyt, så det er skridt op i forhold til, hvad jeg har været vant til, lyder det fra nordmanden, som har spillet hele karrieren i hjemlandet.

Nu hedder det så Silkeborg og Superligaen for Moberg, som i første omgang skal vænne sig til den måde, som SIF griber tingene an på.

– Silkeborg spiller en hurtig omgang fodbold, og det er også en hurtig bane her, så det skal jeg vænne mig til, fortæller midtbanespilleren, som i sin tid i Bodø/Glimt har været benyttet både på den defensive midtbane, men også på positionen som “8’er”.

– Jeg vil gerne spille som en boks-til-boks-spiller. Jeg vil gerne bidrage både offensivt og defensivt med mit løbearbejde og min fysik, kommer det fra den 190 cm høje midtbanespiller, som i sine tre seneste sæsoner er noteret for ti mål for sin nu tidligere klub. I Silkeborg har Moberg da også ganske passende fået netop trøje nummer otte.

Køb Mobergs trøje eller andre SIF-merchandise her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen