2. oktober 2019

Eskild Dall scorede i dansk EM-sejr

Eskild Dall scorede i dansk EM-sejr

Det danske U17-landshold er sikker på videre avancement i EM-kvalifikationen efter 6-1 sejr over Litauen. SIF-talent spillede hovedrolle.

SIF-talentet Eskild Dall var med i hele kampen og scorede, da Danmark vandt 6-1 over Litauen mandag. Foto: Ulla Myrhøj

For anden kamp i træk vandt det danske U17-landshold 6-1 i EM-kvalifikationens indledende puljespil, der afvikles i Helsingborg. Mandag var det Litauen, der lagde ryg til tævene, mens det i den første kamp et par dage forinden var Færøerne. De to sejre betyder, at landsholdet allerede inden den sidste puljekamp mod Sverige er sikker på videre avancement i kvalifikationen.

SIF-talentet Eskild Dall var med i hele kampen mandag og kom også på scoringslisten, da han gjorde det til 5-1 i det 83. minut.

– Eskild spillede hele kampen på angrebets venstrekant i Danmarks 4-3-3-opstilling. Han gik godt ind i relationerne og spillede en fin kamp, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær, der overværede kampen på Laröds Idrottsplats i Hittarp lidt nord for Helsingborgs bymidte.

Med de to sejre har Danmark 6 point, det samme som Sverige, der også har vundet over Færøerne og Litauen, og da der går to videre til næste trin, den såkaldte Elite Round i marts, hander den sidste puljekamp mellem Danmark og Sverige udelukkende om førstepladsen og æren. Den spilles torsdag kl. 16.00.

I Elite Round går vinderen og syv pulje-to’ere videre til EM-slutrunden, der får deltagelse af 16 hold, 15 kvalificerede og Estland som vært. Den spilles i maj og juni 2020.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen