24. maj 2018

Målmandstalent udtaget til U16-landsholdet

Målmandstalent udtaget til U16-landsholdet

SIF’s U17 Liga-målmand Lucas Udengaard Jensen er blevet efterudtaget til det danske U16-landshold, der drager til Slovakiet i næste uge.

SIF’s talentfulde målmand, Lucas Udengaard Jensen, der til dagligt står på klubbens U17 Ligahold, er i dag blevet efterudtaget til det danske U16-landshold, der tirsdag og torsdag i næste uge spiller dobbeltlandskamp mod Slovakiet på udebane.

I forvejen er SIF’s Frederik Carstensen udtaget til U16-landstræner Søren Hermansens 20-mandstrup, der drager afsted 28. maj. Dagen efter spilles den første kamp mod Slovakiets U16-landshold, den anden spilles 31. maj. Begge kampe spilles i Cervenik, en provinsby i den vestlige del af Slovakiet.

Det er første gang, Lucas Udengaard Jensen er med i ungdomslandsholds-sammenhæng, mens det er fjerde gang i år, at Frederik Carstensen er med på U16-landsholdet. Han var med på træningsophold i Cypern i januar, til firenationers-turnering i England i februar og træningssamling i Vildbjerg i starten af maj.

To andre SIF’ere, Alexander Lind og Anders Dahl, har også tidligere været med omkring U16-landsholdet, men er ikke udtaget denne gang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalfinalen

torsdag d. 09.05. kl. 17.00
Scroll til toppen