4. oktober 2017

U13 slået af fysisk stærke Braband

SIF’s U13-drenge var tirsdag aften en halv time om at vænne sig til fysikken i opgøret mod Brabrand, og det var for længe.

SIF’s U13-drenge tabte tirsdag aften med 3-2 til Brabrand på Søholt. Århus-holdet grundlagde sejren i 1. halvleg med tre mål, og selv om SIF kom godt igen i de sidste 30 minutter, lykkedes det ikke at indhente Brabrand, der vandt 3-2.

– I 1. halvleg stod vi for langt fra vores modstandere i presset, og i opspillet havde vi svært ved at løsrive os fra deres opdækning, analyserer U13-træner Nicolaj Bækgaard og fremhæver målmand Patrick Greve for storspil, der trods alt holdt SIF inde i kampen.

SIF-udtrykket blev bedre i 2. halvleg, og med to hurtige reduceringer var SIF tilbage i kampen. SIF satte Brabrand under pres og havde flere gode muligheder for udligning.

– De fornødne færdigheder er desværre ikke på plads endnu, og derfor taber vi 2-3. Patrick Greve fortsætter kampen igennem med sit storspil, og også i anden halvleg har han flere gode redninger efter direkte spil fra Brabrand, siger Nicolaj Bækgaard og fortsætter:

– Jeg er tilfreds med 2. halvleg, hvor vores relationelle evner kommer os til gode og vi på det mentale niveau lever op til indsatsen i de seneste kampe. Derfor ærgrer det mig, at vi ikke hurtigere kommer på rette kurs i 1. halvleg, hvor jeg savnede ejerskab fra hver enkelt, siger U13-træneren og udnævner Patrick Greve som SIF’s bedste.

Kampen i tal:
U13 drenge Liga 1, pulje 702, 9. runde:
Silkeborg IF – Brabrand 2-3 (0-3)
Målscorere for SIF: Oscar Steincke og Sander Kristensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen