6. oktober 2017

Flot talentkamp endte med SIF-sejr

SIF’s yngste U17-spillere og to af klubbens U15-talenter vandt torsdag på JYSK park en U16-testkamp med 2-0 over Randers.

– En ungdomskamp, når den er bedst. Masser af tempo, erobringsspil og afslutninger.

Sådan opsummerer SIF’s U17-træner Jesper Mikkelsen torsdagens U16 testkamp på JYSK park mellem SIF og Randers. SIF vandt kampen 2-0 efter et mål i hver halvleg.

Frederik Carstensen scorede til 1-0 midt i 1. halvleg. Alexander Lind blev spillet i dybden af Thomas Rose, og han serverede flot bolden for Frederik Carstensen midt for mål. 2-0 målet faldt efter 55 minutter, da den nyudtagne U16-landsholdsspiller Anders Dahl (billedet) chippede bolden i nettet efter tre mod to situation.

– Vi lykkedes fint med at presse højt, og det gjorde, at vi tidligt kom i afslutningsspil. Vi har her at gøre med en gruppe af spillere (årgang 2002), der har et rigtigt højt offensivt niveau – især i omstillingsspillet. Det fik de vist gang på gang i kampen mod Randers, siger Jesper Mikkelsen om kampen.

Samtidig påpeger han, at der stadig er plads til forbedringer i opbygningsspillet og i balancen mellem at presse og forsvare. Alt i alt blev det en kamp med mange chancer, der sagtens kunne være endt med 6-2 i stedet for 2-0.

SIF havde de to U15-spillere, Jeppe Kilden Grøn og Eskild Dall, med, og de gik begge fint med i spillet, da de blev skiftet ind.

Kampen i tal:
Testkamp, U16, torsdag 5. oktober på JYSK park:
Silkeborg IF – Randers Freja 2-0 (1-0)
Mål: 1-0 Frederik Carstensen, 2-0 Anders Dahl.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalen

Onsdag d. 06.12. kl. 20.15
Scroll til toppen