3. oktober 2017

Debut-sejr til U14 på JYSK park

U14 sejrede mandag aften på JYSK park, hvor det blev 4-3 over FC Salling.

SIF’s U14-drenge spillede for første gang på JYSK park mandag aften, og det blev en god oplevelse. Efter 2-0 føring ved pausen vandt drengene 4-3 over FC Salling, og det betød lidt mere end tre point i tabellen.

– Jeg fornemmer, at det betød en masse for drengene at vinde på JYSK park, men jeg tror også, at alle er enige om, at vi kan mere, end vi viste, sagde Nicolaj Bækgaard efter kampen. Han vikarierede sammen med P.C. Hansen som træner i den normale U14-træner, Peter Ager Kristensens fravær.

Med tre scoringer blev Lasse Kaihøj sammen med målmand Philip Desouza fremhævet som kampens bedste SIF’ere.

SIF kom ud til kampen som lyn og torden og var foran 2-0 efter fire minutter. Derefter blev det en kamp på midten, hvorfra begge hold forsøgte at sætte spillet, men det resulterede mest i erobringer, som blev omsat til chancer.

Kampbilledet fortsatte efter pausen . Begge hold forsøgte at sætte noget godt sammen, og her lykkedes SIF lidt bedre end i 1. halvleg ved bedre at bruge banens bredde. Det gav nogle indlæg, og et af dem fremtvang straffespark til 3-0, men Salling kom godt igen og reducerede med to hurtige mål til 3-2. Efter tre mål af Lasse Kaihøj scorede Magnus Bøttker et flot mål til 4-2 inden Salling til slut skabte spænding med reducering til 4-3.

– Vi fik aldrig rigtigt spillet til at flyde, fordi der ikke var den rette timing eller energi i løbene omkring boldholder. I perioder ser vi gode relationelle færdigheder, hvor vi spiller os igennem med få afleveringer, hvilket også resulterer i mål og chancer, opsummerer Nicolaj Bækgaard kampens forløb.

SIF’s U14-drenge skal i kamp igen søndag kl. 12, hvor Randers Freja tager imod.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, pulje 602, 9. runde, mandag 2. oktober kl. 19.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Salling 4-3 (2-0)
Mål: 1-0 Lasse Kaihøj (3.), 2-0 Lasse Kaihøj (3.), 3-0 Lasse Kaihøj (42., straffe), 3-1 Christian Juul Frederiksen (43.), 3-2 Shafici Ali ‘Rooble (49.), 4-2 Magnus Bøttker (56.), 4-3 Shafici Ali Rooble.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen