8. oktober 2020

Kent N.: Det gør ondt

Kent Nielsen ville gerne have været videre i Sydbank Pokalen, men manglende kvalitet i SIF’s gode perioder bar efter hans mening skylden for nederlaget i Esbjerg.

Kent Nielsen lagde efter torsdagens 1-2 nederlag i Esbjerg ikke skjul på, at han ærgrede sig over, at det er slut i Sydbank Pokalen i denne omgang.

– Det gør ondt at blive slået ud, for jeg synes, at det er fedt at spille pokalkampe. Vi mangler stadig tilskuerne, men ellers er jeg jo fan af, at vi spiller hele tiden. Vi vidste imidlertid, at det var en svær lodtrækning. Så jeg er skuffet over, at vi ikke er videre, og så er jeg ærgerlig over, at vi har nogle gunstige situationer, som vi ikke får nok ud af. Der var gode ting undervejs, og når vi  kan spille så stærkt på en udebane, som vi gør i særdeleshed i 1. halvleg, så skal vi ærgre os gule og grønne over at vi taber, sagde Kent Nielsen efter kampen i Esbjerg.

Han mente, at SIF skulle have scoret mere end det ene mål, Magnus Mattsson stod for i 1. halvleg.

– Vi mangler noget kvalitet, nemlig at vi ikke scorer mere end det ene mål, det blev til. Og når man ikke gør det og laver en fejl, som vi gør ved deres 2-1 mål, så risikerer man at tabe. Det er koldt og kynisk. Det fylder en del lige nu. Vi kan sagtens få øje på de gode ting, og jeg synes også, at vi i dag lykkes med nogle af de svære ting i spillet. Men prikken over i’et, når vi kommer ind i mellemrummene og laver de små stikbolde, det manglede. Det sad ikke i skabet i dag, sagde SIF-træneren.

På grund af landsholdstjeneste hos Rasmus Carstensen og Frederik Alves Ibsen, måtte der omrokeringer i forsvaret til, men det mente Kent Nielsen nu ikke var skyld i nederlaget.

– Jeg synes faktisk, de løser det okay. Når jeg kigger på kampen, så mener jeg, at vi er klart overlegne i de perioder, hvor vi dominerer. I de perioder, hvor de gør det, er det mere en lige kamp. Omstillingsmålet i 1. halvleg får vi læst forkert. Det er ikke forsvaret som sådan, der har skylden. Det vi taber på er manglende dygtighed, når vi er bedst. Dér skal vi slå til, slog Kent Nielsen fast.

SIF har nu godt en uge til næste opgave, der er udekamp i Hvidovre. Den spilles fredag 16. oktober kl. 18.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen