20. december 2018

20. december: SIF-chef begejstret for Skov’s succes

20. december: SIF-chef begejstret for Skov’s succes

Sportschef Jesper Stüker glæder sig over Robert Skovs efterårssucces i FCK. I dagens låge fortæller han om noget af baggrunden for Sejs-drengens udvikling.

Robert Skov har været Superligaens bedste spiller i efteråret. Topscorer i Ligaen, kampafgørende søndag efter søndag og generelt et meget højt niveau. Det har man naturligvis også lagt mærke til i Silkeborg IF, der for et år siden solgte talentet fra Sejs til FC København. I dagens kalenderlåge bringer vi et interview med sportschef Jesper Stüker, der fortæller lidt om, hvordan han oplever Roberts succes.

– Vi kan lære noget af Robert, der har været igennem hele vores talentudviklingssystem. Det viser, at vi har noget, der fungerer i vores tilgang, hvor vi i de første år har fokus på læring af færdigheder i bred forstand og først derefter begynder at bygge spidskompetencer på, fortæller Jesper Stüker bl.a. i interviewet, hvor han også har en forklaring på den eksplosion i målfarlighed, man har oplevet fra Robert Skov i efteråret.

– Han har en klar spidskompetence i sin venstrefod, der sparker bolden ind fra alle vinkler. Desuden har han en modenhed i forhold til hele tiden at blive bedre gennem træning. Jeg er ikke overrasket over hans succes, der ud over hans personlige færdigheder også hænger sammen med, at han får mere plads i FCK. Da han spillede hos os, var der fra modstanderens side stor fokus på at lukke vores højre side ned. I FC København har man f.eks. Victor Fischer i den anden side, og det giver tid og rum til at Robert kan folde sig ud, siger Jesper Stüker.

Se dagens kalender-indslag ved at åbne lågen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen