2. maj 2022

1X2 mod Lyngby og sejr over Horsens

Der var masser af kampe i SIFs ungdomselite hen over weekenden, hvor U19 tabte, U17 vandt og U15 spillede uafgjort mod Lyngby, mens U13 vandt 4-2 i Horsens.

U19: Silkeborg IF – Lyngby 0-2 (0-2)

– Jeg synes, vi startede kampen godt og kom friske ud fra start, og vi var også tæt på at score på begyndelsessparket. Det blev mere lige, som halvlegen skred frem, og der var chancer til begge hold. Det blev vores modstander, der kom foran efter en halv time, da vi mistede bolden på kanten af eget felt og ikke fik samlet op på vores målmands halvredning. Kort før pausen bragte de sig på 0-2 på et spark fra kanten af feltet. Jeg synes, at vi dominerede spillet mere i 2. halvleg, og der var også tilløb til flere chancer, men uden at vi kunne få den puttet det sidste stykke over stregen. Jeg synes, det var en lige kamp, men jeg er langt fra tilfreds med den måde, vi gik i duelspillet, og jeg synes, at der manglede energi i holdet. Det skal vi have rettet til næste lørdags kamp i Sønderjyske, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

 

U17: Silkeborg IF – Lyngby 4-3 (2-1)

Mål SIF: Oscar Steinicke, selvmål, Julius Nielsen, Sebastian Biller

– Vi leverede en fin præstation og fik også 3 fortjente point. Vi spillede en god 1. halvleg, hvor vi var i god kontrol og samtidig skabte chancer – derfor var det også fair, at vi kom foran 2-0. Vi mistede dog mod slutningen af halvlegen lidt grebet om kampen, og Lyngby reducerede på straffe, så der stod 2-1 ved pausen. 2. halvleg var lidt samme billede, vi havde dog lidt sværere ved at afstemme vores pres, og var derfor tvunget ned i et lidt lavere udgangspunkt. Spillet med bolden var fortsat på et fint niveau, men vi lavede dog fortsat lidt for store fejl – og selv om vi kom foran 4-1 med 20 minutter igen, lukkede vi alligevel Lyngby tilbage via et par uprovokerede boldtab. Vi holdt dog hjem og fik de 3 point. Generelt en god præstation, hvor vi skabte mange chancer via godt spil. Vi er nu placeret på en 6.-plads i ligaen, siger U17-cheftræner Casper Røjkjær.

 

 

U15: Silkeborg IF – Lyngby: 1-1 (1-1) (3-4 på straffe)

Mål SIF: Simon Stüker

– Vi startede kampen dårligt med for mange fejl i vores boldomgang og for lidt aggressivitet i vores pres. Efter 15 minutter kom vi også bagud efter et boldtab på egen halvdel. Derfra fik vi løftet os på alle parametre og var især dygtigere og mere modige på bolden. Simon Stüker udlignede kort tid før pausen efter et godt gennemspillet angreb, hvor William Faber efter et par driblinger satte ham godt op. I 2. halvleg var vi klart bedst og skabte store chancer inkl. et brændt straffespark. Vi kombinerede os godt igennem i flere situationer, men var uskarpe foran mål. Lyngby havde kun én afslutning på mål, så det ærgrer os, at vi ikke kunne score det afgørende mål. Jeg hæfter mig dog ved den flotte 2. halvleg, hvor vi var stærkere i bolden og skabte det antal chancer, som bør være nok til at vinde. Vi tabte efterfølgende straffesparkskonkurrencen i en disciplin, som vi ikke har evnet voldsomt godt i dette efterår. Resultatet ændrer ikke på tabellen, men vi håber, at vi kan krybe tættere på OB i de næste kampe, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

 

U13: Horsens fS – Silkeborg IF 2-4 (1-2)

Mål SIF: Frederik Ibsen (2), Jibril Dezkam, Lucas Borg.

 

– Vi mødte i dag HfS, som inden dagens kamp lå á point med os på 1. pladsen, så der var dømt topkamp i 5. spillerunde. Det var en kamp med masser af tempo og energi, som vi i sidste ende trak os sejrrigt ud af. Begge hold ville presse højt og vinde bolden tidligt på modstanderens banehalvdel. Vi havde de første 15-20 minutter lidt svært ved at spille ud og finde de rigtige løsninger, men begyndte at kode presset og fandt nogle fine løsninger fra opbygning til gennembrud. Horsens fik to mål på langskud, som vi ikke fik forsvaret os imod, og de fik også nogle chancer via hjørnespark. Vi får omvendt lavet nogle gode mål, hvor vi får slået på nogle omstillinger, men også godt gennembrudsspil, hvor vi er meget på og over bolden. Jeg synes dog, at vi mangler overblik i visse situationer i forhold til hvordan vi skal bygge spillet op fra stopperne. Men drengene arbejder på at blive bedre og viser lige nu en positiv læring ift. de enkelte ting, som vi arbejder med i de enkelte træningspas. En stærk sejr over et fysisk stærkt hold – drengene viste en vilje og et overskud i at kæmpe og spille god fodbold i dagens kamp, fortæller U13-cheftræner Nick Sønderskov Hansen.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen