1. august 2019

Zähringer: Vigtigt at gøre noget ekstra

Zähringer: Vigtigt at gøre noget ekstra

Hede Rytmer har købt rygsponsoraterne på SIF’s to nye, internationale spillere, Milan Massop og Filip Lesniak. Oliver Zähringer opfordrer til støtte efter en svær sæson-åbning.

Hede Rytmer gik ”ekstraordinært godt,” som manden bag byens musik-festival, Oliver Zähringer udtrykker det, og det smitter nu af på Silkeborg IF. Hede Rytmer er i resten af sæsonen på ryggen af Milan Massop og Filip Lesniak som Supersponsor.

– Det er vigtigt, at alle, der har mulighed og velvillighed, også gør lidt ekstraordinært. Når en mindre virksomhed som Hede Rytmer kan strække sig lidt ekstra, er der måske andre, som vil følge trop. Ingen kan være tilfredse med, som det er gået i de første tre kampe, men når man kommenterer og kritiserer, må man også bakke op og honorere indsatsen, når der gøres noget, siger Oliver Zähringer som baggrunden for sponsoratet.

Hede Rytmer har tidligere haft et lignende sponsorat med bl.a. Robert Skov og Jeppe Okkels.

– Det gav en helt enorm eksponering og opmærksomhed. Det handler ikke kun om at måle markedsværdien på kort sigt, men om at vi i Hede Rytmer altid prøver at være med lokalt, hvor vi kan gøre en forskel, siger Oliver Zähringer videre.

I Silkeborg IF er direktør Kent Madsen naturligvis glad for sponsoratet fra Hede Rytmer.

– Vi har heldigvis rigtig mange loyale og mangeårige sponsorer, og jeg er glad for, at Hede Rytmer forøger deres engagement hos os. Det er vigtigt og nødvendigt med maksimal opbakning fra områdets erhvervsliv, siger SIF-direktøren.

Filip Lesniak og Milan Massop vil bære Hede Rytmer-logoet på ryggen allerede fredag aften, når SIF møder Hobro på JYSK park.

Køb billet til kampen her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen