17. juli 2019

Vind masser af præmier i 3F Superliga Picks

Vind masser af præmier i 3F Superliga Picks

Hvis du vil vinde en fodboldrejse eller sæsonkort til din favoritklub, så skal du tilmelde dig 3F Superliga Picks. Spillet er for dig, der vil have noget ekstra ud af at følge med i Danmarks bedste fodboldrække.

Er du god til at forudse udfald i 3F Superliga? Så skal du spille med i ligaens helt nye spil. 3F Superliga Picks er simpelt. Du skal vælge udfald i kampene og rangere dem efter, hvad du tror mest på. Og hvis du er rigtig god, så belønnes du med flotte præmier.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks her. 

Den bedste i den samlede stilling når efterårssæsonen er slut, kan se frem til en stor fodboldoplevelse. Vinderen får et gavekort til en fodboldrejse på 10.000 kroner fra LA Travel. Så kan du se de store stjerner i aktion på de største stadions. Hvis du slutter toer, så sikrer du dig en Sony Playstation 4 med FIFA 20. Hvis du slutter som nummer tre, så venter der 1.500 kroner til en valgfri klubshop, så du kan få dit holds nyeste gear. Du kan selv komme ud på græs og spille bold med vennerne med en officiel 3F Superliga-bold fra SELECT, hvis du ender på fjerdepladsen.

Hvis du synes, at du er langt efter i den samlede stilling, så er der stadig god grund til at spille med i 3F Superliga Picks hver uge. Hvis du vinder en af runderne, så kan du se frem til at skulle følge dit hold tæt på. Du får et sæsonkort til en valgfri 3F Superliga-klub, så du kan komme på stadion og mærke stemningen blandt de andre fans. Til andenpladsen er der hver uge 500 kroner til den klubshop, du vil handle i og nummer tre får fingrene i FIFA 20 til Sony Playstation 4.

For at spille med om præmierne, så skal du tilmelde dig 3F Superliga Picks og opgradere til Picks Plus. Det koster kun 99 kroner for hele efteråret.

Udover præmier åbner du op for mange andre features, der hjælper dig til en lækker spiloplevelse.

Læs meget mere om Picks Plus her.

Vi glæder os til at komme i gang og husk, at de to første runder af sæsonen er prøverunder i 3F Superliga Picks. Held og lykke.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen