29. januar 2020

Video: Tak for alt, Simon J.

Video: Tak for alt, Simon J.

En epoke er slut i både Simon Jakobsens og Silkeborg IF’s liv. Efter at have været SIF’er i det meste af sit liv, skiftede den 29-årige forsvarsspiller til Hobro IK i mandags. SIF siger farvel med afskeds-video. Se den her.

Søndag var Simon Jakobsen omkring sportschef Jesper Stükers kontor på JYSK park for at ordne de sidste papirer i hans klubskifte dagen efter til Hobro. På vej ud passerede han vægdekorationen på gangen med minder fra pokalfinalen i 2018, bl.a. med et billede af pokalfighteren. Der stod han, med skuffelsen malet i ansigtet. Brøndby-fansene i Parken som gult bagtæppe og fighterpokalen under højre arm. SIF’s første og eneste pokalfighter nogensinde.

– Jeg fik da lige en klump i halsen, fortalte han dagen efter, da bussen med de nu tidligere holdkammerater var kørt mod Billund og spansk træningslejr og han selv havde kurs mod Hobro.

Og ja, en klump i halsen er, hvad mange SIF-fans fik, da nyheden blev sluppet ud mandag ved middagstid. En epoke i Simon J’s og SIF’s liv er slut. En spiller med SIF i hjertet har forladt klubben i forståelig jagt på spilletid.

Siden han var seks år, har han spillet i SIF, han løb på banen med Morten Bruun i hånden, da SIF spillede klubbens største internationale kamp til dato, returopgøret i Europa Cuppen mod AS Roma i 1998, han gik igennem klubbens talentudviklingssystem og han blev et defensivt omdrejningspunkt på førsteholdet.

223 kampe blev det til. Nu er det slut.

Tak for alt, Simon.

Se afskedsvideoen produceret af SIF’s videojournalist Anders Frost øverst på siden. Klump i halsen er tilladt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen