16. september 2022

Vi viste karakter

Tonni Adamsen havde flere muligheder for at få netmaskerne til at blafre i aftenens nederlag til West Ham på 3-2. Alligevel var han fattet, tilfreds og stolt af SIFs indsats.

– Jeg synes, at vi spillede en rigtig god kamp, og jeg tror ikke, at West Ham havde forventet, at vi spillede så god fodbold. Vi viste karakter, og det så fornuftigt ud langt hen ad vejen. Vi kom rigtig godt fra start, men så var de hurtige og kyniske til at udnytte vores fejl på en måde, som man ikke ser på samme niveau i Superligaen. Vi formåede at skabe et par chancer, og jeg kom også selv frem til nogle gode muligheder, hvor Søren Tengstedt på den ene afslutning fulgte op og scorede, mens jeg på den anden afslutning gerne ville have scoret. Det havde været kæmpestort, hvis jeg havde sparket den ind, kommenterede Tonni Adamsen, inden han uddybede sin egen præstation i dagens kamp.

– Det er fantastisk at spille sådanne kampe, men så snart man kommer ind på banen, er det bare 22 mand og en fodbold. Men der er ingen tvivl om, at jeg nød det rigtigt meget – at få lov til at spille sådan nogle kampe som i dag er dét, som alle fodboldspillere drømmer om, og så handler det bare om at nyde det, så meget man kan. Min første afslutning på mål var okay, men jeg ville gerne have placeret den mere yderligt, mens den anden afslutning blev fulgt op af Tengstedt, som hamrede den i kassen, så den afslutning er jeg lidt ligeglad med, for det førte til et mål i sidste ende, uddybede den nyligt erhvervede angriber, hvorefter Adamsen kommenterede på, hvordan det er at repræsentere Silkeborg i Europa.

– De fleste i Danmark ved, at vi i Silkeborg spiller en god omgang fodbold, og at vi nu får lov til at vise det frem i Europa er superfedt. Vi havde godt momenter i Anderlecht, hvor vi dog ikke scorede på vores chancer. I dag så det mere positivt ud på den front, men vi kan stadig blive bedre. Helt generelt er jeg bare superglad for at være en del af det og for at lære noget nyt hver dag, som kan gøre både mig selv og holdet bedre, afsluttede en smilende Tonni Adamsen på trods af dagens nederlag.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen