16. september 2022

Vi fik vist, hvad SIF står for

Mark Brink spillede hele kampen mod West Ham torsdag aften, hvor der på trods af resultatet var flere positive ting at tage med fra kampen – herunder SIFs evne til at kontrollere spillet.

– Det var fedt at vise, at vi kunne være med mod et så godt hold som West Ham. Vi spillede i mange perioder af kampen rigtig godt, men West Ham straffede os på nogle fejl, som vi ikke burde begå. Hvis vi ikke havde lavet de fejl, der havde kostet os målene, havde det set anderledes ud i anden halvleg, og hvem ved, hvad der så kunne være sket. Det er et nederlag, som er enormt lærerigt. Hvis man mister bolden på dette niveau, bliver det straffet, og hvis man ikke er opmærksom på et hjørnespark, bliver det straffet hårdt, så der skal vi være mere fokuserede, sagde Mark Brink umiddelbart efter nederlaget til West Ham, inden han kort kommenterede på, hvordan det var at repræsentere Silkeborg IF på hjemmebane.

 

– Vi spillede bedre i dag, end vi gjorde forleden mod Anderlecht. Det er selvfølgelig fedt, at vi får vist os frem og vist, hvad Silkeborg IF står for, men det havde været endnu federe, hvis vi havde stået med en sejr eller et point efter kampen. West Ham vandt i sidste ende kampen, hvilket var det, de kom efter. Men på trods af det, synes jeg, at vi efterlod et godt aftryk og viste, at vi kan være med mod selv de bedste, uddybede Brink inden han gav et indblik i, hvordan kampen forløb, og hvordan SIF fik bedre styr på spillet i takt med, at West Ham-spillerne blev trætte.

 

– West Ham blev trætte til sidst, de havde nok ikke forventet, at de skulle forsvare så meget, som de skulle. Første del af anden halvleg var lidt sløv, og vi havde bolden en del, men vi kom ikke rigtig frem til noget. Som halvlegen gik, blev de mere trætte, og vi kunne presse mere på, end vi kunne gøre hidtil. Så længe West Ham-spillerne var friske, var det meget en-mod-en, hvor de er bedre end os, men da de blev trætte, kunne vi for alvor begynde at spille vores spil og gøre det svært for dem. Vi fik mere plads, og det fik vi delvist udnyttet – men desværre ikke helt nok, afsluttede Mark Brink.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen