17. maj 2023

“Vi vil afgøre det i Horsens”

Kent Nielsen ser frem mod en svær opgave i Horsens, hvor SIF vil gøre alt for at sikre overlevelsen i 3F Superligaen.

Kent Nielsen

Sejren mod Lyngby i søndags har givet arbejdsro i SIF frem mod fredagskampen i Horsens.

Men hvis endnu en sæson i landets bedste fodboldrække endegyldigt skal sikres, så kræver det point på Nordstern Arena Horsens, hvor SIF altid møder udfordringer.

– Det vil være rigtig rart at afgøre det på fredag mod AC Horsens. Vi har tre forsøg til at gøre det, men vi går benhårdt efter at få et point, og meget gerne tre, allerede på fredag, så vi er helt ude af nedrykningskampen. Derudover vil vi gerne bygge på vores spil og fortsætte de fine takter, der har været på det seneste, siger cheftræner Kent Nielsen og understreger, hvor svær en størrelse AC Horsens er.

– Jeg bliver tit beskyldt for at tale modstanderne gode, men for mig er AC Horsens en af de sværeste opgaver i sæsonen. De er meget afklarede med, hvordan de vil spille os, og der er meget lidt plads på deres sidste tredjedel, hvor vi ellers gerne vil være gode med bolden.

– Vi skal slå til, når der pludselig opstår rum i deres defensiv, og så skal vi lukke ned for deres omstillinger og standarder, siger Kent Nielsen.

Det faktum, at SIF i teorien kan være godt tilfreds med et point i Horsens, kommer ikke til at ændre på den måde, Kent Nielsen griber kampen an fra begyndelsen.

– Nej på ingen måde, men altså vi er opmærksomme på det, som kampen skrider frem. Det er klart, at vi ikke kommer busende med alle mand, hvis der står 0-0 med fem minutter retur. Men det kan blive et interessant taktisk aspekt ved kampen.

Der er kampstart klokken 19.00 i Horsens, og i skrivende stund er der stadig få, gratis busbilletter til udebaneturen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen