17. maj 2023

Fredagsbrag: Horsens away

Der kommer mange SIF-fans til fredagskampen i Horsens – læs praktisk info om opgøret her.

Med en dugfrisk sejr i bagagen har flere end 250 fans allerede booket plads i busserne, der fredag drager mod Nordstern Arena til kampen mellem AC Horsens – SIF. Med kun ét enkelt point er vi sikret en sæson mere i 3F Superligaen, men vi går selvfølgelig efter endnu en sejr!

Der er fortsat ledige pladser i enkelte fanbusser, så book din plads hos SIFosis, inden det er for sent. Der indsættes ikke flere busser, end de der er nu. HUSK! De gratis busser kører fra banegården!

Udebaneafsnittet er beliggende på Nordtribunen afsnit A-B på det nordvestlige hjørne af Nordstern Arena.
Dørene åbner en time før kampstart kl. 18.00.
Det er ikke tilladt at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet.

Ankomst i bil
Vi anbefaler at privatbiler parkerer på parkeringsarealet nord for Nordstern Arena, hvor der er ganske få skridt til udebaneafsnittet. Der er indkørsel til parkeringsarealet fra Strandlystvej og du kan finde din direkte rutevejledning lige her.

Billetsalg

Du kan med fordel købe din kampbillet allerede nu og undgå kø ved billethuset inden kampen. Køber du billetten i udebaneafsnittet kan du betale med betalingskort og MobilePay.

Køb din billet lige her.

Voksne                                           100 kr.

Børn                                                30 kr.
(t.o.m. 15 år)

Studerende/pensionister        80 kr.

Offentlig transport / Gående

Kommer du til Nordstern Arena med offentlig transport eller til fods er det vigtigt at du følger denne vejledning for at komme frem til udebaneafsnittet, uden at skulle på en større omvej:

Kommer du gående ad Langmarksvej, følg da sidegaden Krudthusvej vest om Nordstern Arena. Her vil stå skilte med QR koder du kan scanne og blive guidet det sidste stykke vej.

Vi ses i Horsens!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen