5. april 2022

Vi skal blive bedre til at udnytte chancerne

Umiddelbart efter mandagens nederlag til FC Midtjylland kommenterede Nicolaj Larsen og den tilbagevendte Joel Felix på kampen.

Nicolaj Larsen var første mand ude af omklædningsrummet til at kommentere på aftenens nederlag til lokalrivalerne fra FC Midtjylland. Og den stærke keeper var skuffet over at forlade heden med et nederlag.

– Jeg er skuffet. Jeg synes, at vi manglede noget kvalitet i vores spil, vi var ikke gode nok på bolden og vi spillede for langsomt. Det var ikke vores dag i dag, og alligevel fik vi scoret to mål, men det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at vi tillod så mange chancer imod, lagde Nicolaj Larsen ud og fortsatte.

– I pausen snakkede vi om, at vi gav for mange bolde væk, hvilket var dét, som Midtjylland lukrerede på i dag. Vi lykkedes ikke med at minimere de boldtab i 2. halvleg, og så viste Midtjylland, at de har så meget individuel kvalitet, at de kan afgøre kampen. Det manglede vi i dag.

Til sidst kommenterede Nicolaj Larsen på Silkeborg IFs position i mesterskabsspillet, hvor han forsikrede SIF-fansene om, at man ikke er komme med i mesterskabsspillet bare for at se på.

– Vi er her for at vinde nogle kampe – nu har vi tabte fire i streg, og det skal der laves om på. Vi er ikke kommet med i mesterskabsspillet for at agere prygelknabe. Vi skal vise, at vi spiller god fodbold, og at vi kan få nogle point på tavlen, afsluttede en skuffet, men håbefuld Nicolaj Larsen.

Herefter var det midtstopperen Joel Felix, som netop er vendt tilbage fra en længere skade, der kommenterede på kampen.

– Det var dejligt at være tilbage efter så lang tid ude, for det har været en lang og udfordrende periode. Selvom kampen ikke gik, som vi havde håbet, er det dejligt at være tilbage. Jeg synes, at vi spillede godt i 1. halvleg, som var ret lige, men i 2. halvleg pressede Midtjylland os, og kampen blev spillet for meget på deres præmisser, og de udnyttede både halve og hele chancer. Vi må ikke blive straffet, som vi blev i dag, for det var uden tvivl dét, der afgjorde kampen. Vi skal blive bedre til at lukke af defensivt og udnytte vores chancer offensivt, afsluttede den tilbagevendte forsvarsspiller.

 

 

Interview: Anders Mathiasen

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen