25. juli 2021

– Vi insisterer på at være det friske pust

SIF spillede sit spil med de hurtige afleveringer og det direkte spil. Vi har italesat, at vi vil være det friske pust i superligaen. Det levede vi op til, siger Kent Nielsen efter 0-0 i Parken. 

Kent Nielsen insisterede på at være nøgtern efter søndagens 0-0 kamp i Parken, da han stillede op foran pressen. For vel var det fint at få point i Parken, og vel var det godkendt at holde nullet.

– Men når de små hold møder de store handler det for de små om at have kvalitet i afslutningerne, når man får dem. Det synes jeg, vi manglede lidt i dag, sagde Kent Nielsen, der dog også kunne nævne en del ting, han var tilfreds med.

– Vi leverede vores trademark, det hurtige pasningsspil og boldsikkerheden. Det så fornuftigt ud, og jeg er også tilfreds med, at der ikke blev scoret imod os. Vi skaber også mulighederne, men udnytter dem altså ikke, sagde han.

Kent Nielsen var også tilfreds med sit holds udtryk. Selvbevidstheden der fik hans spillere til at turde at spille bolden – helt nede fra eget straffesparksfelt.

– Den indledning vi har fået på sæsonen giver tro på tingene hos spillerne, men vi er også kritiske nok til at ærgre os over, at vi ikke har scoret endnu. Men vi insisterer på at spille vores spil, og vi italesætter gerne, at vi vil være det friske pust i Superligaen. Det synes jeg lykkedes langt hen ad vejen i dag, sagde Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen