4. november 2022

”Vi har været på en fantastisk rejse”

Der var ærgerlige miner hos SIF-spillerne torsdag aften, da de kommenterede på 2-0 nederlaget til RSC Anderlecht, Hør fra Tonni Adamsen, Anders Klynge og Pelle Mattsson her.

Tonni Adamsen var lige som resten af SIF-holdet ærgerlig og skuffet, da han talte med reporterne i mixed zone på et JYSK park, der ved hans indskiftning ellers eksploderede i et kæmpe jubelbrøl.

– Det kan ikke rigtigt forklares lige nu, hvor skuffede vi er. Vi har været på en fantastisk rejse, og hvis man ser tilbage på den rejse og specifikt på kampen i dag, synes jeg, at vi havde fortjent at gå videre. Vi kan være stolte over det, vi har leveret i Conference League, og vi kan være stolte over det, der er blevet skabt her i Silkeborg med tilskuerne – de var fantastiske igen i dag. Vi skulle kun bruge et enkelt mål for at gå videre, og man kunne se, at vi jagtede det til det sidste. På trods af, at vi var en mand i undertal i 70 minutter, dominerede vi Anderlecht, og det viser den kvalitet, vi har i vores trup. Når kampen har lagt sig, vil jeg se tilbage på vores Conference League-kampagne som en kæmpe oplevelse, hvor vi hele tiden har haft noget at spille for, lød det fra Tonni Adamsen, der spillede 20 minutter i torsdagens nederlag til RSC Anderlecht.

Anders Klynge var ligesom Tonni Adamsen skuffet oven på nederlaget.

– Vi havde givet os selv nogle gode muligheder for at gå videre i dag. Dog gik det galt tidligt i kampen, da de fik et mål, og jeg fik et rødt kort, og det er selvfølgelig mega-ærgerligt. I situationen med det røde kort forsøgte jeg at reparere på en fejl, hvorefter jeg kom i en løbeduel mod en Anderlecht-spiller ned mod målet. Jeg forsøgte at undgå at ramme ham, men det kunne jeg desværre ikke, og så endte jeg med et rødt kort, og vi kom en mand i undertal. På trods af mit røde kort gjorde drengene det rigtig godt en mand nede. Vi havde chancerne til at vinde kampen, men den ville ikke ind, hvilket desværre har været en tendens i de seneste kampe, kom det fra en tydeligt ærgerlig Anders Klynge.

Til sidst var det Pelle Mattsson, der spillede 45 minutter i torsdagens kamp, der kommenterede på nederlaget – og så frem mod de sidste tre kampe i 2022 inden vinterpausen.

– Vi er alle sammen skuffede over, at vi ikke kunne gå videre i dag. Vi gav den alt, hvad vi havde, men det var ikke nok, desværre. I 2. halvleg havde vi en god følelse, for vi spillede godt og var tæt på at få uafgjort, selvom vi var en mand i undertal i lang tid. På trods af det, er det en ærgerlig følelse, man står tilbage med, for lige nu er det resultatet, der betyder mest. Selvom vi tabte i dag, og det nu er slut i Conference League, har det været en stor oplevelse for alle i klubben. Hvis man tænker blot to år tilbage, var der ikke nogen, der havde regnet med, at vi ville spille europæisk gruppespil, men det går nok først for alvor op for os om nogle dage, når det hele er kommet lidt på afstand, kommenterede Mattsson, inden han kort kiggede frem mod de resterende tre kampe i sæsonen.

–   Vi skal altid forsøge at klare os så godt som muligt i de turneringer, vi er med i, hvilket vi også skal i Pokalturneringen på onsdag mod Randers, som er vigtig for os. Først har vi dog en vigtig kamp på søndag mod AaB, som skal vindes, lød det til sidst fra Pelle Mattsson.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen