13. maj 2024

Vi har brug for jer, SIF-fans!

Kom og vær med til at hylde pokalheltene til sæsonens sidste hjemmekamp – samtidig kan vi sætte tilskuerrekord i Silkeborg IF, hvis I alle sammen støtter os!

SIF-fans! 2. pinsedag spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp, når Brøndby IF kommer på besøg.

Det er samtidig første lejlighed til at fejre pokalvinderne anno 2024 i eget hus! Derfor håber vi, at rigtig mange SIF’ere vil tage turen på stadion for at se pokalheltene og hylde dem efter triumfen i Parken.

Der er endnu en grund til, at vi gerne vil have så mange tilskuere på stadion som overhovedet muligt!

Hvis vi bliver små 9.000 tilskuere på JYSK park til sæsonens sidste hjemmekamp, så sætter vi nemlig tilskuerrekord i Silkeborg IF.

– Vi ved udmærket, at missionen er lidt af et langskud, men den skal da have et tordenhug a la Thórdarson! For hvis vi når i omegnen af 9.000 tilskuere på stadion 2. pinsedag, så vil vi nemlig lige akkurat slå tilskuersnittet målt på en hel sæson på JYSK park og dermed tage førstepladsen fra den historiske bronzesæson, siger kommunikationschef i Silkeborg IF Thomas Nørgaard Andersen og uddyber.

– Hvis vi skal nå de højder, så kræver det i første omgang, at vi får udsolgt alle 9.400 billetter til kampen. I skrivende stund er vi godt på vej og har rundet 6.400 aktiverede billetter. Vi har allerede afvist rigtig mange fans med sympati for udeholdet, så vi håber, at silkeborgenserne vil støtte op på Den Røde Tribune og lave en ny kæmpefest for SIF’erne!

Kåsså, Silkeborg og Søhøjlandet – lad os gøre det til en historisk sæson på tribunen også!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen