12. april 2023

”Vi hader at tabe”

Det var en tydeligt skuffet og irriteret Lasse Vigen efter tirsdagens nederlag til AC Horsens. Midtbanemanden så et SIF-hold, som ikke spillede op til niveau, mens også Horsens-mandskabet gjorde det svært for SIF´erne.

–  Vi var ikke dygtige nok til det, som vi skal være dygtige til i en kamp som i dag. Horsens var bedre til at spille deres spil, end vi var, for de gjorde det nødvendige for at få de tre point. Det gjorde vi ikke. Vi vidste, at det ville blive en svær kamp uanset hvad, men da vi startede med at komme bagud efter 10 minutter, blev det ekstra svært. Derudover er det utilgiveligt, at vi lukkede endnu et mål ind kort efter, vi var kommet foran.

– Vi kom godt ud fra pausen og viste gejst og viljestyrke, men i en kamp som denne er det ikke kun et spørgsmål om intensitet – det handler om kvalitet. Horsens dækkede rummene flot igennem hele kampen og formåede at gøre det svært for os, lød det indledningsvis fra Lasse Vigen, inden han kommenterede på truppens tilstand efter et tungt 1-2-nederlag til AC Horsens på hjemmebane.

– Vi hader alle at tabe. Vi er skuffede, for vi viste ikke det, som vi gerne ville. Vi har et problem med at holde et konstant niveau igennem kampene og holde kampene på vores præmisser. Vi kommer nemt til at spille med på vores modstanderes præmisser, som vi så i dag, og det skal vi blive bedre til at undgå.

– Når det så er sagt, er der meget læring i at spille en kamp og tabe som tirsdag mod et hold som Horsens, for vi skal trods alt møde dem igen på udebane og møde andre hold, som minder om dem. Vi skal blive dygtigere, konstaterede Lasse Vigen, inden han så frem mod weekendens udekamp mod Odense Boldklub, hvilket, ifølge Vigen, heller ikke bliver en nem kamp.

– Nu skal vi forbedre os til næste kamp mod OB, for det bliver også en svær kamp. Vi skal stramme op defensivt og sørge for, at vi ikke lukker dumme mål ind og kommer tidligt bagud og dermed gør det svært for os selv. Det har desværre været lidt et tema her i foråret indtil videre. Vi skal ikke ændre noget kolossalt, vi skal bare blive bedre til det, som vi er gode til, lød det afslutningsvis fra en skuffet men motiveret Lasse Vigen.

Se Kent Nielsens forklaring på det skuffende nederlag mod AC Horsens her.

Og se billedgalleriet af Tonni Adamsen, der blev kampens spiller.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen