12. april 2023

Ingen undskyldninger: “Vi laver for mange fejl”

Det var ikke viljestyrken, SIF’erne manglede mod AC Horsens – det var derimod kvaliteten, siger en skuffet Sebastian Jørgensen.

– Det var en tung kamp. Horsens kom med det, som vi regnede med. De stillede sig langt ned og lukrerede på omstillinger og udnyttede vores fejl, som de var gode til. Vi prøvede og prøvede, men der skete ingenting.

– Vi manglede kvalitet i vores spil, for vi lavede for mange fejl som i sidste ende koster. Vi var ikke farlige nok, og når man ovenikøbet lukker to mål ind mod AC Horsens på hjemmebane, fortjener man ikke at vinde.

– Vi havde før kampen snakket om, at hvis vi ikke kunne vinde kampen, skulle vi sørge for, at de ikke fik muligheden for at vinde eller score mål. Det kunne vi desværre ikke, selvom vi kom godt tilbage i 2. halvleg og viste den viljestyrke, der skal til for at lave et comeback.

– Da vi scorede til 1-1, havde jeg en følelse af, at vi kunne vinde kampen. Vi skulle bare fortsætte i samme tempo og presse dem, så ville målet til 2-1 falde. Det gjorde det ikke, og i stedet scorede Horsens tre minutter efter på hjørnespark, hvor vi ikke dækkede op, konstaterede Sebastian Jørgensen.

– Vi snakkede om, at vi skulle gøre noget taktisk for at skabe nogle chancer, for vi skabte ikke en eneste chance i 1. halvleg, hvilket slet ikke var godt nok. Vi lavede et par justeringer, hvor bl.a. Søren (Tengstedt) og jeg skulle lægge os højere op på banen for at modtage bolden i dybden for på den måde at strække Horsens-forsvaret.

– Det lykkedes fint til at starte med, men vi mistede modet en smule, da de scorede til 2-1, hvorefter de også stillede sig endnu længere ned i eget forsvar og gjorde det sværere for os, uddybede SIF’eren, inden han slutteligt kommenterede på den spillemæssigt svære periode, som Silkeborg-mandskabet befinder sig i.

– Det er klart, at når man kigger på vores seneste kampe, er der noget generelt, som ikke fungerer optimalt. Først og fremmest lukker vi for mange mål ind, hvilket vi også gjorde i dag, fordi det simpelthen er for nemt for modstanderne at score. Vi skal rydde op i de personlige fejl, og så skal vi lave flere mål i front – inklusive mig selv, lød det afslutningsvist fra en afklaret Sebastian Jørgensen.

Se Kent Nielsens forklaring på det skuffende nederlag mod AC Horsens her.

Og se billedgalleriet af Tonni Adamsen, der blev kampens spiller.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen