5. oktober 2018

“Vi går selvfølgelig efter den femte sejr i træk”

“Vi går selvfølgelig efter den femte sejr i træk”

SIF-backen Frederik Møller drømmer om både at spille til nul og vinde den femte sejr i træk, når Lyngby kommer på besøg på søndag.

Til søndagens kamp mod Lyngby på JYSK park er Frederik Møller kampprofil. I kampfolderen GO’ KAMP forholder han sig til sine tanker om kampen, både i forhold til opgaverne, hans forventninger til kampen og det resultat, han drømmer om.

Mine forventninger til dagens kamp:

Efter fire liga-kampe i træk med sejre vil vi selvfølgelig gå efter fem på stribe. Det bliver dog alt andet end let mod Lyngby, som spillede en rigtig god kamp mod os tidligere på sæsonen. De kom blæsende med et højt og aggressivt pres og jeg forventer det samme i dag. Derfor er det afgørende, at vi upper vores game med bolden fra de sidste to kampe, og hvis vi gør det, ser jeg rigtig gode muligheder i dag.

Min rolle i kampen:

Først og fremmest er jeg jo forsvarsspiller, så det handler om, at Lyngby ikke scorer. Dernæst vil jeg gerne bidrage endnu mere offensivt, helt fra det opbyggende spil, til den afsluttende del af spillet. Derudover skal jeg tage et stort ansvar i den kommunikative del af spillet inde på banen, det være sig styring og ledelse af spillerne omkring mig og ikke mindst, hvad vi gør som hold i de forskellige faser af kampen.

Mine drømme om kampen:

Vi går selvfølgelig efter den femte sejr i træk og så kunne det være lækkert med det fjerde clean sheet.

Der er kampstart søndag kl. 13.45. Køb billet til kampen her.

Fanzonen åbner kl. 12.00. Se mere om søndagens aktiviteter inden kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen