5. oktober 2018

Udbygger SIF stimen til fem?

Udbygger SIF stimen til fem?

Efter fire sejre i træk venter Lyngby på JYSK park søndag kl. 13.45. Kan SIF udbygge stimen til fem i træk?

SIF har gjort rent bord i de seneste fire liga-kampe. 4-2 over Hvidovre, 3-0 over Helsingør, 3-1 over Nykøbing FC og senest 2-1 i Fredericia. Det har bragt Michael Hansens mandskab fra en placering under stregen inden Hvidovre-kampen til en aktuel tredjeplads, men flere udfordringer venter forude.

Søndag gælder det Lyngby på JYSK park og herefter to svære udekampe mod nummer 1 og 2, HB Køge og Viborg. Hvis SIF skal holde fast i toppen, må stimen ikke stoppe her. Lyngby kommer til Søhøjlandet ovenpå 2-2 mod HB Køge i søndagens runde, og Mark Strudals mandskab har som SIF en klar ambition om at være med i topstriden. En blandet første del af sæsonen betyder dog, at Lyngby inden kampen er placeret på 9. pladsen med syv point færre end SIF.

Kampen mod Lyngby markerer samtidig, at sæsonen går ind i sin næste fase, da alle hold nu har mødt hinanden én gang (af tre). Det første møde mellem SIF og Lyngby sluttede med en 1-0 sejr til Lyngby på Lyngby Stadion, og i sidste sæson, hvor de to klubber mødte hinanden fem gange – to gange i grundspillet, én gang i pokalturneringen og to gange i playoff om at undgå nedrykning – endte det med to Lyngby-sejre, en SIF-sejr og to uafgjorte resultater.

Søndagens kamp spilles kl. 13.45 og Fanzonen åbner kl. 12.00.

Køb billet til kampen her.

Se mere om aktiviteterne i fanzonen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen