8. marts 2022

”Vi går all-in på det hele”

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til at udfordre landets bedste klubber i det forestående mesterskabsspil og slår fast, at SIF går all-in på det hele.

SIF står over for et forrygende forår med masser af store kampe både på udebane og hjemme på Danmarks smukkeste fodboldstadion, JYSK park. Det står klart, efter at billetten til mesterskabsspillet blev sikret mandag aften, og cheftræner Kent Nielsen glæder sig til udfordringen.

– Det er indiskutabelt en stor præstation, men jeg synes også, at vi har spillet til det og fortjent det. Nu venter et rigtig spændende slutspil med masser af interesse og store kampe ude og hjemme, og vi er glade for at skulle måle os med de bedste. Og som altid går vi efter at få det optimale ud af alle kampe, og vi går selvfølgelig efter at ende så højt som overhovedet muligt. Vi går all-in på det hele, fastslår cheftræneren og fortsætter.

– Vi har kvaliteten og mindsettet til at udfordre alle, og vi går ind til enhver kamp for at vinde den næste. Det tror vi på hver gang. Men vi holder stadig fuld fokus på den næste kamp, og for os er det Randers på søndag, slutter cheftræneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen