7. november 2020

Vallys melder sig klar til HB Køge-kamp

Hele ugen har der været tvivl om Nicolai Vallys’ deltagelse i søndagens udekamp i Køge. Efter dagens træning meldte han sig klar.

Der var gode nyheder ved dagens træning på JYSK park, hvor SIF-truppen var samlet sidste gang inden søndagens udekamp mod HB Køge. Nicolai Vallys, der har været tvivlsom hele ugen på grund af en skade, han pådrog sig mod Vendsyssel i søndags, meldte sig klar til kamp og er dermed med i truppen, der drager til Sjælland søndag morgen. Samtidig er Valance Nambishi også blevet fri af den skade, der har plaget ham på det seneste, så han er også udtaget.

Det var en kærkommen positiv nyhed for et hårdt ramt SIF-mandskab, der må undvære de syv spillere, der i den seneste uge har været i karantæne på grund af covid-19. Oveni er Frederik Alves Ibsen ukampdygtig efter at være blevet skadet i søndags, og Wessam Abou Ali er ude på grund af sygdom i ugens løb (ikke covid-19).

Det betyder, at truppen har fået stort set samme udseende som den, der blev udtaget til Vendsyssel-kampen. Eneste ændring er at Valance Nambishi er med, mens Frederik Alves er ude samtidig med at U19-målmand Esben Lange er udtaget som cover for Oscar Hedvall. Den rolle indtog målmandstræner Thomas Nørgaard mod Vendsyssel.

Truppen på 18 spillere ser således ud:
1. Oscar Hedvall (målmand)
4. Joel Felix
7. Nicolai Vallys
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
13 Oscar Fuglsang
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Esben Lange (målmand, U19)
17. Mads Kaalund
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
23. Nicklas Røjkjær
25. Anders Hagelskjær
26. Niclas Holm Pedersen
40. Alexander Busch (U19)
41. Jeppe Kilden-Grøn (U19)

Der er kampstart på Capelli Sport Park i Køge kl. 13.30. Kampen kan streames på Viaplay. Det kræver download af Viaplay App’en og abonnement på sportspakken. Se mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen