13. juli 2019

Ung SIF-keeper: Har lært sindssygt meget

Ung SIF-keeper: Har lært sindssygt meget

Magnus Dalsgaard har siden opstarten været fast med inde omkring SIF’s førstehold. Noget som har gavnet den unge keeper.

Silkeborg IF har her i løbet af sommeren sagt farvel til Peter Friis Jensen, mens Thomas Nørgaard er blevet målmandstræner for førsteholdet. Det har indtil nu betydet, at U19-holdets keeper, Magnus Dalsgaard har været med i hele opstarten til den nye sæson.

– Det har været super fedt at prøve kræfter med en Superligatrup. Jeg har bare prøvet at gøre det så godt, som jeg kan, fortæller Dalsgaard, som i hele sidste sæson var fast mand i buret på SIF’s U19-hold.

Dalsgaard har også fået sin uofficielle debut i SIF-trøjen, da han med tyve minutter igen af sommerens første træningskamp mod Vejle kom på banen.

– Det var super fedt at få lov at stå og få nogle minutter i benene. Det er jeg bare super glad for, fortæller Dalsgaard, som er glad for den erfaring det giver at træne med et Superligahold.

– Jeg lærer en hel masse. Fra stopperne centralt de hjælper mig rigtig meget. I starten var det hårdt, og det var svært, fordi det er et højt niveau. Men jeg synes mere og mere, at man begynder at vænne sig til det og man falder godt ind, lyder det fra Dalsgaard, som håber at få lov at være med inde omkring førsteholdet i resten af sæsonen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen