12. juli 2019

Massiv interesse for sæsonkort

Massiv interesse for sæsonkort

Der har været rift om sæsonkortene til denne sæson. Salget er rekordhøjt, og giver forhåbninger om solid opbakning til den kommende sæson.

Silkeborg IF sluttede sidste sæson af med to medrivende kampe, som blev noget af et tilløbsstykke på tilskuerepladserne. De to sidste kampe samlede således over 17.000 tilskuere, som var med til at give SIF-holdet det sidste skub i retningen mod Superligaen.

Den store interesse har i den grad holdt ved i løbet af sommerpausen. Det kan ses på antallet af solgte sæsonkort, som i forhold til sidste gang vi var i Superligaen er steget med 187%. Det betyder samtidig, at antallet af solgte sæsonkort i denne sæson er på det højeste niveau nogensinde. Dette er blandt andet sket, fordi mange af sidste års sæsonkortholdere har forlænget med endnu en sæson.

– Sidste års sæsonkortholdere har fået sæsonkort til samme pris i den kommende sæson, og i øvrigt har vi holdt priserne lave og har nogle af Superligaens absolut skarpeste priser. For 700 kr. kan du få en hel sæson i Superligaen, hvilket vi synes er ganske billigt, fortæller billetchef i Silkeborg IF, Anders Madsen.

For 700. kr. kan du købe en voksenbillet i enten familieafsnittet eller på Den Røde Tribune. For børn er prisen blot 400 kr. for en hel sæson.

Du kan købe dit sæsonkort her. Første hjemmekamp er søndag d. 21/7 mod AC Horsens.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen