19. september 2020

Underholdende og åben kamp

SIF-træner Kent Nielsen var glad for lørdagens sejr over Esbjerg – og glad for måden, den blev til på.

Det var en tilfreds Kent Nielsen, der efter 3-1 sejren over Esbjerg kunne gøre SIF-status ovenpå en rigtig god fodboldkamp på JYSK park.

– Jeg synes, at det var en åben kamp, og jeg synes at den var sindssygt underholdende. Det var to hold, der gerne ville hinanden, og det smittede af på kvaliteten, lød det fra Kent Nielsen, der samtidig havde svært ved at se, at pointene kunne have havnet andre steder.

– Det er ikke for at lyde hoverende, men vi har sindssygt mange chancer, og sejren kunne sagtens have været større. Så jeg synes ikke, at der kan indvendes nogetsomhelst imod, at det var os, der vandt i dag, sagde han.

Sejren var vigtig for SIF, for den betyder, at Kent Nielsen nu er a point med Esbjerg, så må formodes at være et af de hold, der vil bejle til en af oprykningspladserne. Med SIF’s sejr er der nu et meget bredt topfelt med FC Helsingør i front med 9 point efter tre runder, mens Viborg har syv og HB Køge, Esbjerg og SIF 6. Fredericia og Fremad Amager kan også nå på seks point søndag med sejre over henholdsvis Hobro og Hvidovre.

– Vi sled for det, og respekt for det – også i lyset af at vi spillede i onsdags. Man kunne godt se på flere af spillerne, at de havde løbet meget, sagde Kent Nielsen.

SIF måtte slutte med 10 mand efter Valance Nambishis udvisning for sit andet gule kort med 20 minutter igen.

– Jeg synes den var hårdt dømt, men som jeg også sagde til Valance lige efter kampen, så bringer han sig i en position, hvor dommeren kan dømme den, sagde han om situationen, hvor Nambishi blokerede et hurtigt taget Esbjerg-frispark ved at blive stående tæt på bolden.

Næste kamp for SIF er på næste søndag, hvor Fredericia tager imod på Monjasa park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen