16. oktober 2017

U19 viste god moral i smalt nederlag

Søndagens kamp mod FC Nordsjælland blev tabt 4-3 af SIF’s U19 Liga hold. Trods god indsats koster “dumme” mål igen dyrt.

SIF spillede på mange måder en godkendt kamp i Farum søndag eftermiddag, men måtte alligevel gå fra banen uden point, fordi der blev givet for meget væk.

– Vi har et godt udtryk, hvor vi spiller os flot ud af deres aggressive pres, og vi får også sat nogt godt spil sammen. Vores pres var ikke så godt afstemt, som vi gerne vil have det, og så indkasserer vi stadig alt for mange dumme mål. Det skal vi simpelthen have rettet op på, ellers bliver det for svært at vinde fodboldkampe, konstaterer træner Thomas Loft Jensen efter kampen.

SIF kom skudt fra start, men FCN formår ikke at score, bl.a. fordi Oscar Hedvall hiver nogle gode redninger ud af uhlsport handskerne. Derefter har SIF en god periode, men alligevel er det hjemmeholdet, der kommer foran efter en individuel fejl, hvor bolden ikke bliver headet ordentlig væk.

Stefan Stojilkovic udligner i en af SIF’s gode perioder, men igen kommer Nordsjælland foran i en situation, hvor SIF bør afvise.

SIF kom godt ud til 2. halvleg og udligner ved Sebastian Jørgensen, men igen kommer hjemmeholdet i front, denne gang på et skud fra 25 meters afstand. SIF viser dog god moral og med sit andet mål udligner Sebastian Jørgensen – blot for at se Nordsjælland komme på 4-3 tre minutter senere.

– Vi får lagt et tryk til sidst, men bliver ikke for alvor farlige, må Thomas Loft Jensen konstatere.

SIF’s U19 Liga hold spiller igen søndag 22. oktober på udebane mod AaB.

U19 Ligaen, 8. runde, søndag den 15. oktober kl. 13.30 på Right to Dream Park i Farum:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF 4-3 (2-1)
Mål: 1-0 Andreas Skov Olsen (12.), 1-1 Stefan Stojilkovic (21.), 2-1 Kasper Jørgensen (29.), 2-2 Sebastian Jørgensen (49.), 3-2 Andreas Skov Olsen (52.), 3-3 Sebastian Jørgensen (60.), 4-3 Mikkel Damsgaard (63.)