18. oktober 2017

U14 slog AGF: Altid fedt

– Det er en af de federe kampe, jeg har været med til som fodboldtræner, og det er altid superfedt at slå AGF.

Sådan lyder det fra SIF’s U14-træner Peter Ager Kristensen efter weekendens sejr på 4-2  hjemme over AGF i U14 Ligaen.

SIF’s Magnus Bøttker åbnede scoringen med et flot mål direkte på frispark, og efter AGF udligning kom SIF atter i front ved Jakob Leerhøj Larsen på godt forarbejde af Lasse Kaihøj, der førte bolden 60 meter frem ad banen, rundede tre-fire AGF’ere og spillede Jakob Leerhøj fri. Lasse Kaihøj gjorde det selv til 4-1 og 4-2. Først på en smart bold fra Magnus Bøttker, og derefter på et indlæg fra Frederik Nedergaard Jensen.

– Det var en kamp i højt tempo og med mange omstillinger, hovr starten var en smule hektisk. Jeg synes, at det var os, der satte det bedste spil sammen – både ved etablerede angreb og ved omstillinger. I momenter viste vi rigtigt fine takter i vores opbygningsspil, siger Peter Ager Kristensen, der fremhæver sine spillere for at holde højt niveau og hver især bragte stor energi til holdet.

Som kampen skred frem gik AGF højere op i presset, men det løste SIF-drengene fint, og trods et gult kort i de sidste 10 minutter og dermed en mand i undertal krigede SIF den fortjente sejr hjem.

Kampen i tal:
Silkeborg IF – AGF 4-2
Målscorere for SIF: Magnus Bøttker, Jakob Leerhøj Larsen, Lasse Kaihøj (2).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen