26. oktober 2020

U19, U17, U15: FCM tog det hele med hjem

Hård lørdag for SIF’s tre ældste ungdoms-elitehold, der alle måtte se sig slået klart af FC Midtjylland.

SIF’s tre ældste ungdoms-elitehold mødte alle FC Midtjylland på JYSK park lørdag eftermiddag – og løb ind i store nederlag. Værst gik det ud over U19 Liga-holdet, der tabte 0-7, mens U17 måtte se sig slået 3-7 og U15 0-4.

U19-træner Jesper Mikkelsen måtte konstatere, at det igen blev en svær kamp for hans hold efter at sidste weekend bød på 2-8 tæsk til Esbjerg.

– Deres mål kom efter tre hjørnespark og tre omstillinger, hvor vi forærede dem bolden i vores opbygningsspil. Det sidste kom efter en dybdebold. Vi har fået nogle klø på det sidste, og vi har et stort arbejde foran os med at få rejst holdet igen. Defensivt skal vi forbedre os klart, men der er også en del at hente i VI-delen. Det starter vi med på mandag, siger Jesper Mikkelsen.

U17 var foran
Lidt bedre gik det for U17-holdet, der formåede at lave tre mål og også komme foran i indledningen, men alligevel endte med at tabe klart, 3-7.

Lasse Kaihøj bragte SIF i spidsen på en nedfaldsbold efter hjørnespark, men i angrebet efter slog FC Midtjylland tilbage og fik et straffespark, som træner Casper Røjkjær betegner som “tyndt.” Det forhindrede ikke FCM i at udnytte den store chance, og herfra var SIF på hælene halvlegen ud, og FCM scorede yderligere fem gange.

– Vi havde mere end svært ved at klare os selv og formåede ikke at hjælpe hinanden defensivt, siger Casper Røjkjær, der havde svært ved at finde trøst i at SIF scorede et par fine mål efter pausen inden FCM lukkede festen med endnu et mål til slutresultatet 3-7.

– Vi må fortsat øve os i ikke at give så mange chancer væk, og vi må erkende og blive bevidste om, at vi har brug for alle spillere i den facet af spillet, siger U17-træneren.

Hårdt matchet på fart og power
Også U15-holdet blev hårdt matchet og tabte 0-4 efter 0-3 ved pausen. Særligt på fart og power, var FCM bedre, og det blev en indledning på kampen, hvor SIF var på bagkant.

– Vi havde svært ved at forsvare os overfor deres fart, og desværre var vi ikke dygtige nok til at sætte spillet sammen, hvorfor vi fik for mange omstillinger imod. I 2. halvleg lykkedes vi lidt bedre med bolden, og vi havde et par fine tilbud – bl.a. med en friløber, hvor afslutningen desværre tog stolpen ud. Vi var nogle skridt efter vores modstander i dag, og vi skal blive dygtigere til at hjælpe hinanden, når tingene bliver svære. Flere skal løfte sig nogle procenter på indsats og aggressivitet, når vi møder modstandere, der er dygtigere på bolden og fysisk stærkere end os, konkluderer U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF-holdene får en ny chance på næste lørdag, hvor Randers Freja kommer på besøg. U19 Liga spiller kl. 13.00 på JYSK park, U17 Liga kl. 15.30 på JYSK park og U15 Liga kl. 13.00 på Søholt.

Kampene i tal:
U19 Liga, 9. runde, lørdag 24. oktober kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 0-7 (0-4)

U17 Liga, 8. runde, lørdag 24. oktober kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 3-7 (1-6)
Mål for SIF: Lasse Kaihøj, Simon Birch Andersen og Magnus Bøttker.

U15 Liga, 8. runde, lørdag 24. oktober kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 0-4 (0-3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen