26. oktober 2020

SIF-tilhængere rammes af corona-restriktioner

Regeringen har udvidet de nuværende corona-restriktioner til at gælde året ud. Det betyder, at SIF fortsat kun kan afvikle kampe med 500 forsamlede.

SIF’s tilhængere har i de seneste hjemmekampe været forhindret i at gå til fodbold på JYSK park på grund af coronarestriktioner. Det har kun været tilladt at lukke 500 ind i alt, incl. spillere, medarbejdere, tv-folk, bolddrenge etc. De restriktioner gælder året ud.

Det betyder i praksis, at SIF kan lukke godt 300 tilskuere ind, og her prioriterer klubben sine sponsorer. Baggrunden for det er betingelserne i den hjælpepakke, folketinget har vedtaget. For at få del i den er SIF forpligtet til at begrænse det økonomiske tab som følge af corona-restriktionerne mest muligt. Ved at åbne Norlys Loungen for sponsorerne, begrænser SIF den kompensation, klubben ellers er forpligtet til at betale tilbage til sponsorerne.

Vi er klar over, at det rammer alle, der har købt sæsonkort. Derfor har Silkeborg IF sendt tilbud om refundering ud til alle sæsonkortholdere. Almindelige sæsonkortholdere har fået tilbudt 100 procent refundering af deres køb – indehavere af 5-års kort har fået tilbudt 10 procent refundering svarende til en halvsæson.

I det tilfælde, at der er ledige pladser til VIP-arrangementerne i forbindelse med SIF’s hjemmekampe, trækkes der lod om dem blandt de sæsonkortholdere, der ikke har ønsket refundering af deres køb.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen