14. juni 2023

U19 tabte pokalfinalen på straffe

SIF’s U19 tabte tirsdagens pokalfinale mod Viborg FF på straffespark i en højdramatisk kamp, der blev afviklet i en fantastisk kulisse.

SIF U19 – Viborg FF 1-1 (2-3 på straffe)

Silkeborg IF’s U19-hold tabte tirsdag aften en højdramatisk pokalfinale til lokalrivalerne fra Viborg FF.

Omstændighederne kunne ikke være mere ærgerlige.

SIF førte finalen, til trods for at have spillet lange perioder i undertal, helt frem til syv minutter inde i dommerens tillægstid. Her udlignede VFF og vandt siden pokalen efter straffesparkskonkurrence.

– Vi var spilstyrende i 1.halvleg, men 2.halvleg fandt vi slet ikke vores spil. Vi var hele tiden på bagkant af tingene pga. gule kort (udvisning i 10 minutter) og et rødt kort. Det betød, at vi kun spillede med 11 spillere i 5 minutter i 2.halvleg, hvilket gjorde det svært at finde en god rytme i 2.halvleg, siger en meget skuffet U19-cheftræner Kim Leth Andersen.

Til trods for den kolde resultatmæssige dukkert i sommervarmen, så fik U19-drengene trods alt oplevet en fantastisk stemning på ‘Bjerget’ i Kjellerup.

Det var en flot arrangeret pokalfinale med god service og en fantastisk kulisse. Ikke mindst takket være de 80-100 SIF-fans, der var troppet op og støttede drengene kampen igennem.

Tak for det og tillykke til Viborg med pokaltitlen!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen