13. november 2023

U19 snydt for sejren til slut

SIF’s U19-hold var sekunder fra sejren mod Lyngby, men måtte nøjes med 3-3 og et efterfølgende nederlag i straffesparkskonkurrence.

Lyngby-SIF U19 3-3 (1-3)

11 min. 1-0

34 min. 1-1 Mathias Bøttker

38 min. 1-2 Sebastian Laustsen

41 min. 1-3 Alexander Priesborg

72 min. 2-3

95 min 3-3

Vi startede kampen udmærket, men desværre laver vi en opspilsfejl, som Lyngby er hurtige til at straffe os på en omstilling. Efter målet skulle vi lige sunde os lidt, men vi kommer udmærket ind i kampen igen. De sidste 25 minutter af første halvleg, spiller vi rigtig god fodbold og fører også fortjent ved pausen.

Vi forsatte faktisk det fine spil i starten af 2.halvleg og har også muligheder for at lukke kampen helt, men som set mange gange før i fodbold, så får Lyngby et hjørnespark og vi ikke følger vores mand og bank 2-3. Derefter sparker Lyngby mange bolde op mod vores bagkæden og har fokus på 2.boldene.

I det 94. minut får Lyngby rødt kort og vi skal “bare” kører den hjem, desværre udnytter vi ikke overtallet rigtigt og i det 95 min vælger dommeren at dømme straffe på en tilfælde hånd efter en blokering.

Vi taber straffe 11-10.

Vi skal lære at lukke kampene bedre med bolden og ikke bare overlade bolden til modstanderen, når vi skal køre en sejr hjem.

Vi er skuffede over at kun få et point med hjem, for vi havde virkelig muligheden at tage de tre point med hjem til Silkeborg.

Af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

Lyngby – SIF U17 3-3 (1-1, 3-4 i straffe)

Mål: Victor Dahl, William Kirk, Mikkel Øxenberg

Noget skuffede måtte vi drage hjem fra Lyngby trods 2 point på kontoen. Vi kom bagud efter 18 min. da Lyngby scorede fra midten. Efter en haltende start begyndte vi at sætte spillet bedre sammen og 5 min. før pausen udlignede Victor Dahl efter rigtigt flot forarbejde af Marcus Ryberg.

I 2. halvleg løftede vi os gevaldigt på kvalitet og tempo og skabte flere gode chancer. På et straffespark scorede William Kirk til 2-1 og kun 5 min. efter gled Kevin Knudsen med en superaktion igennem.

Efter en redning fra Lyngby-keeperen endte bolden på kanten af feltet hos Mikkel Øxenberg, som med lidt held sendte sit afrettede spark i nettet. Vi var i kontrol og satte gode angreb sammen, men det tippede kort efter, hvor vi havde  en urimelig dårlig periode på bolden med dårlige beslutninger og masser af boldtab.

Lyngby straffede os på en omstilling, og derfra blev det  i perioder panisk, og det var tydeligt, at vi frygtede at smide endnu et resultat. Alligevel fik vi tilspillet os gode muligheder for at lukke kampen, men det var netop også efter en stor mulighed, at vi ikke fik positioneret os godt nok i restforsvaret, og så endte det som frygtet med en udligning i 3 minutters overtid.

Det er for dårligt og for umodent, at vi dummer os på den måde i slutminutterne, og vi havde fået advarsler tidligere med store Lyngby-muligheder efter boldtab. Vi må erkende, at vi slider med at lukke kampe og skabe de ønskede resultater, men i dag var kvaliteten heller ikke på det niveau, vi forventer, og så vinder man ikke kampe som denne.

På trods af skuffelsen vandt vi straffesparkskonkurrencen, hvor drengene viste god karakter.

Af U17-cheftræner Peter Ager Kristensen

Lyngby vs SIF U15 – 4-2 (2-0)
Mål: Sander Brink og David Stojanovic

En lang dag i det sjællandske blev ikke forvandlet til det, som vi havde håbet på. Dog var der mange positive ting at tage med hjem.

Vi startede skidt i kampen, og efter 11 minutter var vi bagud efter en opdækningsfejl på et hjørnespark.
Vi kom bedre med efter dette, og havde gode perioder med bolden. Desværre var vi uskarpe i den sidste del af spillet og i Lyngbys felt.

Inden pausen kom Lyngby på 2-0 efter endnu et hjørnespark.

Efter pausen havde vi igen svært ved standarder, og efter kort tid stod der 3-0. Denne gang efter et frispark.
Derfra var det op ad bakke, men drengene kæmpede godt, og spillede fint fodbold. Vi reducerede både til 3-1 og 3-2, men desværre blev det igen vores modstander som scorer i overtiden, da Lyngby lukkede kampen til 4-2. Igen efter en standard.

Som nævnt tidligere, så tager vi mange ting med, men vi må ikke lukke 4 mål ind på standarder. Det skal vi have arbejdet på, og ellers bygge videre på vores gode momenter fra kampen.

Af Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner

SIF U14 – RFC 5-3 (4-1)

Mål: 4x Kristian Bloch og 1x Sebastian Fæster

U14 tog imod Randers FC. Det blev en kamp hvor vi meget hurtigt satte os på spillet. Vi fandt ofte vores 2 centrale i mellemrum, eller lykkedes med at spille forbi deres forreste 5 og direkte på en mellemrumsspiller i mellemrummet.

Vi kom godt fra land og efter 7 minutter sparkede Kristian Bloch det første mål i kassen, efter en dribletur fra midten. Randers udlignede kort efter, på en opspilsfejl fra os. Vi svarede dog hurtigt igen og Sebastian Fæster kanonerede et langskud op i mål. Efterfølgende lavede Kristian 2 mål før pausen, en på en ripost fra en flot afslutning fra Marcello Lind, og til sidst efter oplæg af Victor Johanssen.

Billedet i 2. Halvleg blev lidt mere bøvlet. Vi dominerede stadig på bolden, men tog ofte nogle dårlige beslutninger i gennembrudsspillet. Efter 50 minutter får vi et tyndt gult kort, og har godt styr på tingene. Desværre sover vi i 3 minutter og det straffer Randers med 2 hurtige mål.

Kort efter vi igen er fuldtallige afslutter Kristian Bloch, efter oplæg af George Shokri, bolden sikkert i mål.

Vi er tættere på at udbygge føringen end at kampen ville åbne sig op.

Jeg hæfter mig ved at vi i dag lykkedes med at være dominerende i pasningsspillet og var hidsige i vores erobringsspil. Flot indsats af vores U14 drenge.