13. november 2023

Julehjælp: Vi runder op og donerer 50.000 kr.

Silkeborg IF og Herm. Rasmussen A/S har begge valgt at donere 25.000 kr. til årets julehjælp i Silkeborg, selv om vi kun nåede op på 4112 tilskuere på JYSK park i fredags.

5 kr. pr. tilskuer til fredagskampen hjemme på JYSK park.

Det beløb havde Silkeborg IF og vores mangeårige sponsor Herm. Rasmussen A/S givet håndslag på at donere til årets julehjælp i Silkeborg, som Røde Kors Silkeborg og Midtjyllands Avis igen i år koordinerer.

Med 4112 tilskuere igennem tælleapparatet fredag aften mod Randers lød beløbet på 20.560 kr. fra både SIF og Herm. Rasmussen.

Men her efter weekenden har begge parter valgt at runde op og donere 25.000 kr. til den koordinerede julehjælp i Silkeborg, hvor trængende familier har mulighed for at få en håndsrækning til julefejringen.

– Vi havde håbet at runde de 5.000 tilskuere i fredags, men vi må sande, at der nok var en del, der var blevet hjemme i stuerne for at se kampen i varmen og nyde anden til Mortensaften i stedet for at tage på JYSK park. Det skal selvfølgelig ikke gå ud over julehjælpen, så vi er blevet enige med Herm. Rasmussen om hver at runde op og samlet set sende 50.000 kr. afsted til nogle af Silkeborgs mest trængende, siger adm. direktør i Silkeborg IF Kent Madsen.

Kampen mod Randers FC endte 1-1, og dermed er SIF stadig med i toppen af 3F Superligaen.

Årets sidste hjemmekamp i ligaen spilles mandag den 27. november kl. 19.00 mod FCM. Derefter venter Lyngby BK på udebane inden vi spiller dobbeltopgør i pokalkvartfinalen mod FC København.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen