3. oktober 2022

U19 slog AGF

Asbjørn Bøndergaard scorede begge mål, da Silkeborg IFs U19-mandskab i weekenden slog lokalrivalerne fra AGF med 2-1 på JYSK park. Omvendt tabte både U17 og U15 til samme modstander.

U19: Silkeborg IF – AGF 2-1 (0-1)

Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard x 2

– På grund af en sløv start på kampen kom vi bagud 0-1 efter 2 minutter på en fejlaflevering fra vores stopper og en afretning på deres afslutning. Og der gik det meste af et kvarter, inden vi for alvor kom ind i kampen. Vi kunne tilspille os lidt chancer efter indlæg, men de havde også deres muligheder. Aske Andresen var dog vågen i målet. Der skulle en lille gave fra dem til at få os ind i kampen, da Asbjørn 10 minutter inde i 2. halvleg blev nedlagt i feltet efter, at han havde opsnappet en tilbagelægning. Han scorede selv på det efterfølgende straffe. Bare minuttet efter var han på pletten igen, da han sparkede et indlæg i kassen ved forreste stolpe. Herefter fulgte 15-20 rodede minutter, hvor vi blev for ustrukturerede og gav omstillinger væk. Til sidst fik vi bedre fat i vores organisation, og vi holdt dem fra store chancer de sidste 10-15 minutter. Vi ramte et for lavt niveau i dag på mange facetter af spillet, men lidt individuel klasse og en masse fight bar det hjem, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

SIF er stadig ubesejrede i U19 Ligaen og har 14 point for de første seks kampe. FCK har to point flere for samme antal kampe, mens FCM topper ligaen med 18 point for syv kampe.

Se SIFs mål fra kampen her.

U17: Silkeborg IF-AGF 0-3 (0-2)

– Vi får en dårlig start på kampen, da vi kommer bagud 1-0 efter passivt forsvarsspil efter et indlæg. Som 1.halvleg går, kommer vi mere og mere ind i kampen. Vi får også sat spillet udmærket i nogle perioder, men vi mangler kvaliteten/skarpheden i de afgørende situationer. AGF får scoret lige før pausen til 2-0 efter en omstilling, hvor vi står forkert samtidig med, at vores returløb er for dårligt. Vi kommer udmærket ud af pausen, men igen mangler vi skarpheden/positioner i boksen for at score. Efter en time scorer de desværre igen efter et hjørnespark, som vi virkelig har problemer med for tiden. Det var et skuffende resultat, for forskellen på de to hold er ikke 3-0. AGF gør det godt, men vi rammer ikke kvaliteten + intensiteten som vi skal, hvis vi skal vinde denne kamp, siger U17-cheftræner Kim Leth Andersen.

U15: Silkeborg IF – AGF 1-2 (1-0)

Mål SIF: Frederik Bunten

 

– Vi kom foran på et hovedstød af Frederik Bunten fra et hjørnespark af August Skyttehave allerede efter halvandet minut. Herefter var AGF mest på bolden, og vi havde sporadiske chancer – primært efter erobringer på deres halvdel. Vi havde lidt udfordringer med at sætte presset med rette struktur og aggressivitet, og med bolden var det igen under middel. Jeg synes, vi var næstbedst til det hele i dag, og det skinnede også igennem, at AGF var mere aggressive og spillede med større intensitet. Det er en flok drenge, der kæmper lidt med tingene for tiden, og vi må gøre vores bedste for at hjælpe dem videre. Vi forsøger mod FCM igen på onsdag, siger U15-træner Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen