22. september 2019

U19 skuffede i målrig kamp

Lyngby kunne lørdag eftermiddag tage fra JYSK park med en sejr på 6-3 efter en SIF-indsats, der ærgrede træner Jesper Mikkelsen.

SIF måtte i en målrig kamp se sig slået af Lyngby med 3-6 lørdag eftermiddag på JYSK park. Og det ærgrede træner Jesper Mikkelsen sig over.

– Jeg er rigtig ærgerlig over kampen, som langt fra afspejler den måde, vores hold skal se ud. Jeg savnede vilje og sammenhold, da tingene blev svære, og vi må erkende, at vi er dårlige til at forsvare os individuelt, såvel som kollektivt, siger Jesper Mikkelsen.

SIF sad på det meste i den første halve time og kom også foran efter 10 minutter. Derefter mistede hjemmeholdet dog grebet om halvlegen og kom for langt tilbage på banen. På to minutter kort inden pausen scorede Lyngby to gange.

Det knækkede SIF-drengene, at gæsterne scorede til 1-3 lige efter pausen og det blev også 1-4 og 1-5, inden hjemmeholdet reducerede to gange til først 2-5 og 3-6.

På lørdag, 28. september, venter en ny svær kamp for U19-holdet, når Brøndby tager imod ved Brøndby Stadion kl. 13.00.

U19 Ligaen, 6. runde, lørdag 21. september kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Lyngby 3-6 (1-2)
Mål: 1-0 Alexander Lind (9.), 1-1 Ertugrul Teksen (40.), 1-2 Tobias Bak (43.), 1-3 Emil Kornvig (47.), 1-4 Ertugrul Teksen (59.), 1-5 Ertugrul Teksen (59.), 2-5 Alexander Lind (76.), 2-6 Waldemar Kattrup (83.), 3-6 Niclas Holm Pedersen (89.)