28. september 2019

U19: SIF tabte sejren på trods af to-måls føring

U19: SIF tabte sejren på trods af to-måls føring

Foran 3-1 et kvarter inde i 2. halvleg lørdag mod Brøndby lignede SIF en vinder, men tabte alligevel 3-4.

SIF var på vej til at cruise mod sejren lørdag eftermiddag i Brøndby. To mål i det første kvarter af 2. halvleg bragte SIF i vinderposition, men foran 3-1 begik SIF-drengene en stor fejl, der førte til Brøndby-reducering, og Brøndby kom ind i kampen igen og endte med at vinde 4-3.

– Drengene er lidt hårdt prøvet i øjeblikket, og det kniber lidt med at tippe kampene over til vores fordel. I de seneste tre kampe har vi været foran, men kun fået ét point, og vi har to gange smidt en to-målsføring inden for den sidste halve time, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

SIF kom bagud efter 10 minutters spil efter et hjørnespark, men bortset fra det indledte drengene egentligt kampen godt. Der var plads til at spille op centralt i banen og det lykkedes ofte at vinde 10’ere . Derudover skabte drengene lidt to-mod-to situationer i egen højre side, og det gav chancer og en udligning kort før pausen.

To mål i det første kvarter af 2. halvleg bragte SIF i en gunstik position. En stor fejl førte til Børndby-reducering til 2-3, hvilket bragte hjemmeholdet tilbage i kampen.

– Derfra lignede vi nogle, der gik tør for fysiske og mentale kræfter, og vi kunne ikke forhindre dem i at score yderligere to mål, siger Jesper Mikkelsen, og konkluderer, at holdet har set ok ud, når det har bolden, men at der skal arbejdes videre med defensiven og med at håndtere svære perioder i løbet af kampene.

SIF’s U19-hold spiller igen på lørdag mod Esbjerg, der tager imod på Esbjerg Atletikstadion. Der er kampstart kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Liga, 7. runde, lørdag 28. september kl. 13.00 ved Brøndby Stadion:
Brøndby IF – Silkeborg IF 4-3 (1-1)
Mål: 1-0 Emil Coster Joost Staugaard (9.), 1-1 Sebastian Jørgensen (43.), 1-2 Frederik Carstensen (52.), 1-3 Alexander Lind (63.), 2-3 Andreas Bak Eriksen (65.), 3-3 Andreas Bak Eriksen (73.), 4-3 Oliver Rytter (83.).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen