28. september 2019

Kent N.: Ros for 2. halvleg, men ikke tilfreds med 1.

Kent N.: Ros for 2. halvleg, men ikke tilfreds med 1.

SIF-træneren erkendte, at kampen var afgjort ved halvtid efter at FC København scorede på stort set alt, de havde, i de første 45 minutter.

Det lignede et midtjysk mareridt, da SIF-spillerne gik til pause i Parken lørdag eftermiddag. Nede med 0-4 var kampen afgjort og en lussing af de store truede. Men SIF’erne fik samlet op på sig selv og vandt 2. halvleg 2-0 på to mål af Ronnie Schwartz. Det kunne SIF-træner Kent Nielsen trods alt glæde sig over, da han evaluerede kampen bagefter.

– Det er jo afgjort efter 1. halvleg, hvor de er effektive og scorer på stort set alt, de har. Vi skal selvfølgelig gøre mere for at undgå, at de kommer til chancerne, men når det er sagt, så synes jeg, at vi i 2. halvleg bliver bedre. Kommer med mere fysik og har mere ro i holdet, og det viser også, at når et hold som FC København ikke rammer topniveau, som det var tilfældet i 2. halvleg, så er afstanden ikke større, end vi kan være med, sagde Kent Nielsen efter kampen.

Han ærgrede sig over udviklingen i 1. halvleg, men var til gengæld ikke bleg for at rose spillerne for deres indsats efter pausen.

– Internt har jeg rost spillerne for 2. halvleg, men vi kan selvfølgelig ikke være tilfredse med de første 45 minutter, sagde Kent Nielsen, der også havde plusser i sin bog til Ronnie Schwartz.

– Plaffeministeren viste, at han ikke skal have meget at arbejde med for at score, sagde han om sin topscorer, der med sine to mål i 2. halvleg nu er nummer 2 på topscorerlisten med 7 mål efter Brøndbys Kamil Wilczek, der har scoret 8.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen