29. juni 2020

U19 sejrede i pokalturneringen

U19 sejrede i pokalturneringen

Med 2-1 over Thisted lørdag eftermiddag sluttede SIF’s U19 hold en usædvanlig sæson med at erobre en pokal.

SIF’s U19-hold slutter sæsonen med en pokaltitel. Det er facit efter lørdagens pokalfinale i Skive, hvor Jesper Mikkelsens mandskab vandt 2-1 over Thisted. Sejren vakte stor jubel hos drengene, som det fremgår af videoen øverst på siden.

U19-talenternes forår har ellers mildest talt været usædvanligt. På grund af corona-nedlukningen har talenterne ikke været i kamp i U19 Ligaen siden 4-1 sejren over Randers 7. marts. Herefter lukkede alt ned, og da den gradvise åbning gik i gang og fodbold igen blev tilladt, havde Jesper Mikkelsens mandskab kun pokalturneringen tilbage.

Den er imidlertid blevet præget af aflysninger, således trak både Vejle sig i kvartfinalen og SønderjyskE i semifinalen, og dermed stod U19-drengene tilbage med én kamp: Finalen i lørdags mod Thisted, som blev vundet 2-1.

– Det har været en skør vej til finalen med mange aflysninger, men det rører ikke ved, at det var en fed måde at slutte sæsonen af på. Da vi stillede med et blandet hold af årgang 2002 og 2003, ser jeg det dog mere som en god start på den næste sæson, som vi indleder træningen til om tre uger, siger Jesper Mikkelsen.

Kampen blev afviklet i stegende hede på en tør bane, og det satte sit præg på kampens tempo. SIF var mest på bolden, men Thisted-holdet var farligt på bolde i dybden. Det var SIF, der kom foran i kampen. I det 35. minut rettede Jonathan Falbe Hansen en afslutning fra Niclas Holm Pedersen af, men kort inde i 2. halvleg udlignede Thisted. SIF svarede dog hurtigt igen, da Emil Junge sparkede bolden flot ind i det lange hjørne.

– Resten af kampen blev enormt hektisk og med mange fejl. Der kunne jeg godt have ønsket, at vi havde været lidt mere kølige. Vi fik dog fightet den hjem uden at de kom til de store chancer. Thisted bragte stor fysik i kampen, og det var rigtigt godt for vores spillere at øve sig på, konkluderer Jesper Mikkelsen.

Kampen i tal:
DBU Jylland pokal, finale, lørdag 27. juni kl. 13.00 på Egeris Idrætsanlæg i Skive:
Silkeborg IF – Thisted FC 2-1 (1-0)
Mål for SIF: Jonathan Falbe-Hansen og Emil Junge.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen