14. september 2020

U19: Sejr på fight og teamspirit i Farum

SIF’s U19-drenge vandt en flot udesejr over FC Nordsjælland, der blev slået 3-2 på Right to Dream Park.

SIF’s U19-drenge sikrede sig en flot sejr lørdag eftermiddag i Farum,  hvor det blev 3-2 over FC Nordsjælland. Dermed fører Jesper Mikkelsens mandskab lige nu U19 Ligaen.

– Flot kamp på fight og teamspirit, og stærkt at lave tre mål imod en rigtig god modstander, siger træner Jesper Mikkelsen om kampen.

FC Nordsjælland er traditionelt en stærk modstander, og SIF kom da også under et stort tryk fra start mod et hold med fart og et højt pres. SIF’erne havde i indledningen svært ved at spille sig op på deres halvdel.

– Lidt ud af det blå fik Filip (Stojilkovic) dog scoret på en ripost midtvejs i 1. halvleg. Føringen holdt dog kun i små 10 minutter, fortæller Jesper Mikkelsen.

SIF kom aldrig til at dominere spillet, men fik trods alt bedre fat i 2. halvleg og fik lavet et par gode mål, til 2-1 efter en omstilling og til 3-1 efter et hjørnespark. FC Nordsjælland reducerede i overtiden, men kunne ikke forhindre SIF i at rejse hjem med tre gode point.

SIF har efter fem kampe 10 point. AGF har på andenpladsen 9 og AaB på tredjepladsen 8. Se stillingen her.

Næste kamp er om to uger, igen en udekamp øst for Storebælt. SIF møder FC København på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej lørdag 26. september kl. 14.00.

U19 Ligaen, 5. runde, lørdag 12. september kl. 13.00 på Right to Dream Park i Farum:
FCN – SIF U19 2-3 (1-1)
Mål: 1-0 Filip Stojilkovic (26.), 1-1 Jesper Dickmann (33.), 1-2 Niclas Holm Pedersen (63.), 1-3 Alexander Busch (79.), 2-3 Josef Elsubaihi (93.)