26. oktober 2021

U19 og U17 tabte i Lyngby

Det blev desværre til to nederlag, da Silkeborg IFs U19 og U17 spillede i Lyngby i weekenden.

Lyngby – U19, 3-1 (Asbjørn Bøndergaard)

Vi kom dårligt i gang med kampen og halsede efter vores modstander i deres 1-2 kombinationer og dybdespil. Efter 12 min. scorede de på en omstilling efter et hjørne til os. Asbjørn udlignede efter 39 min. på en fin dybdebold fra Jeppe. Efter pausen havde vi godt momentum og kunne stjæle et par bolde højt, der kunne have ført til et føringsmål til os. Desværre fik vi ikke clearet et hjørne ordentligt efter 67 min., og de kunne score tæt under mål. Vi begik kort tid efter et straffe, som de scorede på, og derfra var det tættere på en udbygning af deres føring end en reducering fra os. Jeg synes, at vi overordnet set leverede en skuffende præstation, hvor vi ikke fik spillet os helt ud. Op til kampen har vi haft 3 dage sammen i Kbh., som har været supergode. Her har vi haft ekstra fokus på standardsituationer, og derfor er det også træls, at vi på det parameter præsterede dårligt.

• Jesper Mikkelsen, U19-træner

Lyngby – U17, 3-0

Vi prøvede at lave en bedre præstation end i forrige weekend, og det lykkedes i nogle facetter af spillet. Vi må dog erkende, at resultatet ikke fulgte med. Det var en 1. halvleg med meget direkte spil: begge hold gik offensivt til den i presset, hvilket efterlod rum bagved bagkæderne, som vi ad flere omgange lykkedes at komme ned i, men vi brændte de store chancer, vi fik skabt. 2. halvleg var med os i teten. Vi fik fortsat skabt de chancer der skulle til for at udligne Lyngbys føring, men bolden vil ikke ind over stregen. Vi manglede de sidste marginaler samt den fornødne kvalitet i den sidste aflevering og afslutning. Vi satsede mere hen mod slutningen, men det endte med at Lyngby straffede os på omstillinger. Alt i alt var det en fin præstation, med et ikke helt retvisende resultat ud fra spil og chancer.